artimal Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Tak jak w temacie.... Szukamy programatora-testera-poprawkowicza do gry Drag Drivers i ewentualnie do kolejnych gier :D jeśli chciałby zostać.... Nasz team : Założyciel : Artimal Grafik: Wojo programista-tester-poprawkowicz : SZUKAMY ! Mam nadzieję że ktoś bd chciał dołączyć :) Oczewiście creditsy i wogóle będą ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 1200 zł / miech to moja naprawdę minimalna jeżeli mnie chcesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 13 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 wtf is programator (programista-amator?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 #1: Ty serio masz 17 lat ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 13 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 XD pasuje ? Amator też może być ! Byle dobrze znał GML ! :P @up Tak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Jestem zainteresowany. Chcę wcześniej zobaczyć tę grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 13 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Najnowsza wersja która baaardzo się różni od 1.2 jest w 90 % skończona a w 1.2 możesz sobie pyknąć - jest w dziale dema :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Podaj linka i sprawdź swoją pocztę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 13 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=21319 Masz linka :) PS: NIc ni mam na skrzynce :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Sprawdź skrzynkę, którą podałeś na swojej stronie internetowej. Zajmuję się tworzeniem stron www - jeśli chcesz mogę dla Ciebie jedną zrobić. Wejdź na http://renowator.boo.pl i zobacz ceny. Gierka mało ambitna. Mogę z Tobą tworzyć cokolwiek, ale na czym się znasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 13 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Na pomysłodawaniu XD i programowaniu GML trochę html-a , robieniu grafik troszeczkę i muzyki tak średio :) Ej ta strona jest nieaktualna !!! za to e-mail tak :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Chciałbyś mieć profesjonalną stronę www i stworzyć porządną grę? Polecam się! Chcę zobaczyć Twoje grafiki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 13 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Nie sądzę, żeby dysponował jakimikolwiek funduszami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 13 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Oczywiście nie dysponuję żadnymi funduszami :P Zbieram okipę która dla własnej przyjemności razem ze mną będzie robiła gry . pozdro Grafika to logo Artimal Studio ( całe 10 min pracy :P ) ale jest i można je zmienić :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Czekam na pokaz Twoich umiejętności graficznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 13 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 no chyba pokazuję..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 13 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Mówi o swoim avatarze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 To niesmaczny żart :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 My, polaczki, się z tego śmiejemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 wtf is programator (programista-amator?) http://pl.wikipedia.org/wiki/Programator Zadzwonię do swojej pralki, może się zgłosi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easeful Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 jak dostanę pomysł i dobrą grafikę to się zgadzam, za free przy opcjonalnej, drobnej pomocy ze strony gmclanowiczów raczej dam sobie radę z każdym elementem gry, ponadto znam 39dll więc mogę robić gry multiplayer e: znam jeszcze php, mysql to tak prymitywnie ale dam rade, html (podstawa) a teraz sobie przeglądam css Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Chciałbyś mieć profesjonalną stronę www i stworzyć porządną grę? Polecam się! Chcę zobaczyć Twoje grafiki. Weź zedytuj tego swojego posta, bo mnie rozwalają te twoje "profesjonalne" strony www. I się dziwić dlaczego potencjalny zleceniodawca stwierdza: "syn mojego wujka styjecznego brata zrobi to za 50zł" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Dobra, a tak serio, to ja moge przetestować gierke, wypatrzeć bugi, poradzić. nie oczekuje zapłaty. lecz nie zaliczę się do teamu, mam swój, i to wcale nie jest singliel team ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Co tam artimal znalazłeś już jakiegoś programatora ???/// A i czy musi to być od razu programator poprawkowicz ? :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi