K1 Krystian Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Jak zrobić żeby moja postać poruszała się po siatce 32 na 32 ? Jest to gra w stylu pac mana tylko nie z takimi tunelami (jest trochę wolnej przestrzeni ) moja postać ma większą swobodę ruchu i nie zawsze trafia w tunele i wnęki zbudowane z klocków (zahacza o kanty czego nie chcę ) więc muszę go poprawiać co bardzo psuje rozgrywkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Kiedyś bawiłem się tym, oto efekt mojej (krótkiej) pracy. Mój przykład Nie sugeruj się grafiką, robiłem to na szybko. Liczy się działanie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K1 Krystian Opublikowano 7 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 ale jak to zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 sposób na twój "poziom", to ctrl+c i ctrl+v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K1 Krystian Opublikowano 7 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 mam tak kliknąć czy co ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 skopiuj te kody i wklej do swojej gry... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K1 Krystian Opublikowano 7 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 ale gdzie ? od 2 dni dopiero siedzę w gm więc za dużo nie wiem proszę o pomoc ta gra może być naprawdę fajna gdyby nie ten szczegół Bezsensowny doublepost. Warn Platyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 1: Nie możemy ci odwalić gotowca 2: Morze jest szerokie i głębokie :) 3: Doublepost jest niezgodny z regulaminem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K1 Krystian Opublikowano 7 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 no to się dowiedziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lordis Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Dosłownie kod odpowiadający za chodzenie po kratkach to STEP: GML x=x div 32*32 y=y div 32*32 Jest to w FAQ. Poczytaj :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi