dyzmek Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Cześć założyłem z kolegami Priva (prywatny serwer) na Metinie oczywiscie przez hamahi,i po mału serw zaczyna startować bo już robimy ostatnie poprawki,kto jest chętny zapraszam.Jak ktoś chętny proszę pisać to podam nazwe serwa i strone rejestracyjną :gg 2654052. Zapraszam Złe nazewnictwo tematu. Warn. Platyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Najs, przez hamachi -,-" 10 osób w sieci max? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ch3matic Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 A w czym jest lepszy od officiala, który jest darmowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 6 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 to nie możliwe już mamy więcej niż 10xD a hamahi również jest darmowy. rozumiem że nie ma zainteresowanych ok.na serwie panuje miła atmosferka jest nas 5 gm.ów już nie dłógo zaczynamy reklamować serwa dziś ostatnie poprawki. Nie doublepostuj! Warn Platyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Backspace Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Może ja skorzystam... :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Nie wiem czym możesz zachęcić, jakieś raty większe? Tylko pytam chociaż grać i tak nie będę bo takie informacje są potrzebne by kogokolwiek zachęcić. Sądząc po wypowiedziach pewnie x666666666 bo za młody dyzmek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi