Fervi_ Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Witajcie! Poszukuje odpowiedniego CMS'a do mojej strony. Chodzi by był łatwy i w miarę bezpieczny :twisted: Używałem PHP-Fusion, nawet fajny mi się zdawał, ale wszyscy mówią, by porzucić z nim wszelkie nadzieje, gdyż "ma za dużo błędów" Drupal, nie korzystałem z niego, ale próbuje się oswoić (Jest szczerze polecany i dość lubiany :P TikiWiki - Przeczytałem o nim, jest troszkę gorzej oceniany, ale zawiera szereg szitów, jak Wiki, Forum, CMS itepe, czy on jest bezpieczny? Chciałbym znać wasze stanowisko w tej sprawie :jezor: , co zalecacie? PS. mam PostgreSQL [najlepiej, jakby na nim stał], ew. z zewnętrznego hostingu - MySQL, mimo to wole Post :) Fervi Albo mam jakieś problemy, albo GMClan działa tak sobie na FF 3.6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Autorski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Drupal mi się wydaje ,że bedzie najlepiej pracował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Drupal bądź Joomla. TikiWiki - Przeczytałem o nim, jest troszkę gorzej oceniany, ale zawiera szereg szitów, jak Wiki No chyba nie spodziewałeś się jakiegoś Vallheru po tej nazwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 6 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 @UP Chodziło ogólnie, to zawiera Tikiwiki (jest to Groupware) * Wikis (like in Wikipedia) * Forums (like in phpBB) * Blogs (like in WordPress) * Articles (like in Yahoo News) * Image Gallery (like in Flickr) * Map Server (like in Google Maps) * Link Directory (like in DMOZ) * Multilingual (like in Babel Fish) * Bug Tracker (like in Bugzilla) * RSS Feeds (like in Digg) * Free Open Source software (LGPL) Ze strony głównej Fervi Chętnie chciałbym porozmawiać z kimś, kto zna nawet dobrze Drupal'a, mam czasem różne problemy, a spamować forum, aż się nie chce :) Fervi Prosi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 wordpress, nadaje się do większości ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 No i co z tego, Fervi? TikiWiki jak sama nazwa wskazuje, to system zarządzania treścią głównie zorientowany wokół systemu edycji typu WIKI, więc nie rozumiem Twojego podejścia, że "zawiera szereg szitów typu Wiki". Nie wmówisz mi, że pod tą nazwą spodziewałeś się czegoś niepowiązanego z wiki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi