Maly931215 Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Witam robię projekt i w związku z tym potrzebuję grafiki do gry top down RPG. Więc bardzo proszę o te grafiki jeżeli takowe posiadacie. Jak coś umieszczę w credits. Pozdrawiam ! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Więcej szczegółów kolego bo nikt nie wpadnie na to co ty chcesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Ale co to ma być? Rycerz? Czarownik? Czarodziej? Kapłan? Łowca? Łotrzyk? Żołnierz Al-Kaidy?? Więcej szczegółów... :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly931215 Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Chodzi mi szczególnie o kontury ludzi (chłopak,dziewczyna z animacją, chodzi mi o to żeby było widać że idą), podłożę, drzewa, domy, jakaś rzeka.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Rozmiary ... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ch3matic Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 A jak poda to zrobisz mu tę grafikę? nie rozmiary nie mają znaczenia, najwyżej sobie przeskaluje. Nie spamujcie jeśli nie chcecie pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 A jak poda to zrobisz mu tę grafikę? nie rozmiary nie mają znaczenia, najwyżej sobie przeskaluje. Nie spamujcie jeśli nie chcecie pomóc Szczera prawda nawet jakby ktoś zrobił, by mu kilka graficzek to i tak, by musiał mu już do końca je robić, gdyż reszta grafiki innej nie pasowałaby do siebie. Tylko że ten "MAŁY" nawet nie napisał jakim stylem to narysować, a wymiary tez są potrzebne bo pixel art po przeskalowaniu brzydko wygląda. Poza tym po co komu credits jak gra pewnie nie wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 A jak poda to zrobisz mu tę grafikę? nie rozmiary nie mają znaczenia, najwyżej sobie przeskaluje. Nie spamujcie jeśli nie chcecie pomóc Byś się zdziwił , bo zrobiłbym mu rysunki. Na forum jesteś krótko no i chyba nie wiesz , że jestem grafikiem ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ch3matic Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Nie jestem krótko to po pierwsze. Po drugie to, że mówisz, że jesteś grafikiem nie oznacza: a)że jesteś dobrym grafikiem B)że mu zrobisz grafike (zreszta jak "bys mu zrobil rysunki" to rob) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Nie będę oceniał samego siebie sądzę, że Dawidds czy Wojzax mogą coś Ci podpowiedzieć na mój temat ofc. Pozdrawiam : ] EDIT https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...mp;#entry288392 po tym temacie na pewno mu grafiki nie zrobię , gdyż nie warto marnować czasu na coś co nie ujrzy światła dziennego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ch3matic Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Nie oceniam twojego skilla, nie bierz tego do siebie, ale każdy mógłby powiedzie "Ja bym zrobił bo jestem grafikiem (bo narysowałem kółko w paintcie)" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 narzekacie jak stare baby ?? czy cos bardziej realistycznego? czy może przeciwnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly931215 Opublikowano 6 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...mp;#entry288392 po tym temacie na pewno mu grafiki nie zrobię , gdyż nie warto marnować czasu na coś co nie ujrzy światła dziennego. Pablo tak dla Twojej wiadomości te grafiki nie do tego projektu.. Tam jest strzelanka i jak sam widziałeś już projekt skończony tylko nie umiem zrobić z niego multiplayer! Więc proszę Cie najpierw dobrze przeczytaj i dopiero pisz ! A słyszałem że grafikiem jesteś nie złym. No cóż jak nie chcesz to trudno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 No mógłby to ciut bardziej szczegółowo opisać... Jeżeli by podał dokładnie czego chce to bym się postarał znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi