Markuz Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Witam ! Czy jeśli za pomocą execute_shell otworzył bym jakąś grę, to czy ten mój program nadal by działał wraz z tamtą grą? I czy da się symulować naciskanie klawiszy w gm? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 keyboard_press o ile się nie mylę symuluje przyciśnięcie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skovvi Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 wczoraj chyba dałem dll...i tam już było wyjaśnione :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Po co dll? Wystarczy gmowa funkcja keyboard_...(tam gdzie ... wpisz prees lub released lub button). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 to czy ten mój program nadal by działał wraz z tamtą grą? Zależy co przez to rozumiesz, i co chcesz zrobić? keyboard_press o ile się nie mylę a dokładniej GML keyboard_key_press(key) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Chcę symulować naciśnięcie klawiszy w grze heh, będzie działać? Próbowałem robić tak że otwieram zdjęcie a potem za pomocą tej funkcji nacikam "+" ( Dałem kod ASCII ) , i nie działało heh. I jeśli możecie podajcie mi kod na naciśnięcie klawisza myszki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi