Skovvi Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Witam. Pisze sobie taki mini silniczek do GM'a: "Synthia". I stwierdziłem że może Wam się spodobać jedna z jego części a mianowicie "Simulation". Dzięki niej można symulować naciśnięcia klawiszy.Niby nic ale jest to dosyć przydatne :] Poniżej daje dll, gex oraz 2 przykłady użycia :] wystarczy zmienić objekty w roomie Synthia Simulation Download *Nie wejdzie pod wersje starszą niż GM7* Proszę o komentarze. E:W obj Synthia_Simulation zamieńcie kod SS_Uruchom_Aplikacje("AplikacjaTestowa.exe") na execute_shell("AplikacjaTestowa.exe",0) bo z niewiadomych przyczyn nie działa(niedawno działała :/ Coś może u mnie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Ale ta funkcja symulacji wciśnięcia klawiszy już jest w gm :( GML keyboard_key_press keyboard_key_release Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Jak już krak napisał, minuta zabawy więc nie wiem, po co to komu;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skovvi Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Key pressed?? i to dziala w innych programach? I po co ja się męczyłem? :/ Ehh... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 trzeba było najpierw zapytać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Nom, praktycznie w każdym, właśnie od tego jest keyboard_key_press;/ Szkoda, że robisz silniczek nie znając GMa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 silniczek jako taki, te funkcje już były. ale jak można zrobić cos takiego!!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skovvi Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 c++. I znam gml...tylko nie znałem tych 2 funkcji ;D No heh...więc temat do zamknięcia :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi