Nowy Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Cześć mam pytanie czy da się zrobić coś takiego jak lupa, chodzi mi o to że jak najadę dajmy na to że obiektem o_lupa na jakiś objekt to w środku tego obiektu o_lufa był powiększony ten obiekt na który najechałem. :D Jak się da i wiecie jak to zrobić to napiszcie mi mniej więcej jak ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 W zasobach GMC jest taki przykład. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowy Opublikowano 1 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Ta z zasobów mi nie działa bo nie ma draw_pixel w gm7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lordis Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Siemka :D Jeśli Cie coś takiego zadowali to możesz zrobić lupe za pomocą view'ów. Zaraz podeśle przykład. EDIT: Prosze o to przykładzik: https://gmclan.org/up2162_12_lupa.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Ta z zasobów mi nie działa bo nie ma draw_pixel w gm7draw_point(x, y) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi