Copperdragon Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Tytuł: Śnieg Apokalipsy Gatunek: Zręcznościowa Opis: Gra, w której latamy roflcopterem, bo pewien student biotechnologii robiąc projekt przypadkiem stworzył śniegopodobne niebezpieczne bakterie. Celem gry w domyśle miało być zniszczenie jak najwięcej przeciwników i przy okazji przetrwać, ale ostatecznie czasu nie starczyło (chyba zawiniło tutaj głównie to, że: a) o Lidze dowiedziałem się wczoraj po południu; b ) jak to ja koniecznie chciałem zrobić coś interesującego, tu: zsynchronizować z muzyką). Wrzucam to tutaj, bo chciałbym wiedzieć, czy projekt jest warty kontynuowania. Uprzedzam, że wrzucona tutaj wersja jest w takiej postaci, w jakiej wysłałbym tę grę gdybym to zrobił parę minut wcześniej, a więc w postaci mocno niedorobionej. Jak będziecie chcieli, to postaram się dorobić porządniejsze demko. Aha, jeszcze jedno: w związku z tym, że muzyka odgrywa tutaj rolę znaczącą, została załączona razem z grą, a pliki są usuwane po zakończeniu toteż nie trzymać w folderze z grą plików o następujących nazwach: - level2.mo3 - bass.dll - BASSMOD.dll - bmod.dll - unmo3.exe Inaczej te pliki mogą po prostu przepaść. Download: O tutaj Rozmiar pliku: 3 MB Autorzy: Programowanie: Copperdragon Fabuła: Copperdragon Grafika: Copperdragon Muzyka: modules.pl Screeny: Screen1 Screen2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Okej, tylko kto normalny nazywa swoje pliki level2, bass, unmo3, i trzyma je w folderze z jakąś grą z gmclanu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Nie chciał mieć na sumieniu niczyich plików :P Kurna, po zobaczeniu roflkoptera wysiadłem :D Nie wiem o co tu chodzi, ale latanie wygląda przyzwoicie, więc masz te 4/5, co mi tam ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plamka Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Gra jest fajna ale troche dużo tych kulczek i nie wiadomo oco chodzi ale latanie ci wyszło fajnie. 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radio14 Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Super rolfocopter :lol: Fajnie się lata ogólnie gra OK, tylko po jakimś czasie zaczęła mi się ciąć. 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 ściągnąłem. lol z tyłu mi sie podoba. prezentuje sie ogólnie naprawde niezle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Dla mojego komputra ten śnieg faktycznie jest apokaliptyczny. Super rolfocopter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Okej, tylko kto normalny nazywa swoje pliki level2, bass, unmo3, i trzyma je w folderze z jakąś grą z gmclanu? bass i unmo to są rzeczy, dzięki którym można odtwarzać moduły w gmie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Przyzwoita gierka. Moim zdaniem powinieneś ją kontynuować. Tylko zmień grafikę Helikoptera ;p 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi