ziomekkamil Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Siemka potrzebna mi grafika otoczenia tzn budynki drzewa ławki ulice yyyyy...... śmietniki, i ogólny wystruj. Przyda mi sie też ludzie a le NIE SAMOCHODY> grafiki możecie robic sami z góry thx. Za super grafiki bendzie miejsce w cedrisach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 http://images.google.pl/images?hl=pl&s...sa=N&tab=wi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomekkamil Opublikowano 31 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 wow thx ale mie wcale nie pomogles. Myślisz , że jestem n00bem który odrazu robi temat ? nie szukałem na necie cały dzień założyłem temat z myślą , że wy coś macie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 nie szukałem na necie cały dzień założyłem temat z myślą , że wy coś macie No to w takim razie Adriann podał linka byś poszukał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donway Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Może to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 ale Ty chcesz jaki widok? profil? top-down? chcfesz jakieś tekstury czy sprity? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Tam sporo grafik było z GTA,miałem każdy obrazek oddzielnie podać?! Była postać jak chciałeś,i inne elementy łatwo było wyciąć ze screenów:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomekkamil Opublikowano 1 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 top down Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 kurde pełno jest tego na necie. np: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomekkamil Opublikowano 1 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 thx bardo fajne gdzie to znaazles ja wpsiuje w grafice google gta 1/2 sprites lub building i nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Może roofs, jak dachy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomekkamil Opublikowano 1 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 a jakieś elementy wystroju? lub budynki ale bez dahców takie jak w gta 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 tylko to nie moje żeby nie było. jak chcesz skorzystać znajdź autora i z nim gadaj. ja Ci prezentuje, możesz zrobić na wzór tego np.. wszystko robisz na swoja odpowiedzialność ;] to wyciąłem ze screena: też tak rób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomekkamil Opublikowano 1 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 to piersze mam juz taka bendzie moja postac xD thx za reszte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 bendzie? SŁOWNIK też się by Ci przydał kolego. Jeśli masz tamto to o ile pamiętam należy dać creditsa osobie, która to zripowała. Nie zapomnij o tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomekkamil Opublikowano 2 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 (edytowane) bendzie? SŁOWNIK też się by Ci przydał kolego. Jeśli masz tamto to o ile pamiętam należy dać creditsa osobie, która to zripowała. Nie zapomnij o tym. wiem Edytowane 6 Lutego 2010 przez Mimek Punkt 4. Regulaminu. Warn. Mimek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi