Ignis Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Poszukuję spritów rycerza, Szukałem już u wujka google, ale wszystkie sprity są albo z Naruto, albo z Dragon Balla. Aha, nie chcę by były z rzutu jak w Tibii lecz z profilu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Backspace Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 omfg... Sam zrobić nie umiesz? -,-' Dbr. zrobiłem ci ;p https://gmclan.org/up6306_5_bohater.html no raczej jak by sam potrafił to by nie prosił o pomoc, nie uważasz? Post nie wnosi nic do tematu. Kolejne Twoje takiego typu posty będą usuwane i karane Warnem. Marek.S Drogi panie Marku, już to jest raczej nie aktualnie bo podałem link ^^ Zrobiłem mu tego "rycerza". Niech się cieszy ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Co? Jeżeli się zapytałem to znaczy że nie umiem, a jakby Admin myślał tak jak ty że wszyscy umieją robić płynne sprity to by nie zakładał tego forum! Edit: Cieszyć się? Łaskę mi robisz?? Jeżeli sprawiało ci to kłopot nie trzeba było w ogóle się fatygować! I przypominam sobie że prosiłem o sprity a nie rysunek w paintcie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi