Farkraj Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Witam was gmclanowicze, farkraj ma problem! :c Otóż, mam zakupioną oryginalną płytę Alestorm'a ale chciałbym mieć ją na komputerze. Zgrywanie programami takimi jak WMP i CDeX nic nie daje... są one w wav i bez przypisanego artysty ani utworu czyli nie mogę ich scroblować przez last.fm :C Wie ktoś może jakim programem można zegrać taką płytę do dowolnego formatu byle zachowałby się artysta itd? HALP PLOX! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Dowolnym programem który zgrywa do MP3 i ewentualnie pobierze dla Ciebie dane o artyście z CDDB jak nie umiesz wklepać ręcznie (nawet WMP czy CDeX z tego co pamiętam potrafią zapisać w MP3 i pobrać takowe dane jak się je umie obsługiwać, a opcja ręcznego wpisania ZAWSZE jest). EAC jest chyba w tej dziedzinie najlepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Głupota, kupić płytę i zgrać ją do mp3? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Głupota, żonglować płytami przy każdej chęci jej przesłuchania, płytę się kupuje raczej po to żeby ją zgrać na kompa i się cieszyć że się ją ma :P bo nikt już z discmanami nie chodzi @Mamrot :D Thx, sprawdzę tec EAC i przeczytam coś o tym CDDB :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Jak na moje to płytę się kupuje, żeby słuchać w najlepszej możliwej jakości. No ale ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Cóż, niektórzy nie widzą różnicy między oryginał a 128kbps w mp3, mi wystarcza 320 ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 iTunes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Jak na moje to płytę się kupuje, żeby słuchać w najlepszej możliwej jakości. No ale ok. Ano widzisz, ja jak kupię sobie płytę to zgrywam do FLAC i się cieszę najlepszą możliwą jakością ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 I największą możliwą wielkością :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Jakbym chciał największą możliwą wielkość, to bym do WAV zrzucał :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 Ja zrzucam do WAV i mnie nie boli ;x Farkraj - obczaj ripper Winampa, łączy się z biblioteką Gracenote, która ma chyba największy zbiór danych CDDB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi