Lollus Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Ostatnio antywir znalazł mi jakieś świnstwo, ale nie potrafi tego usunąć Jak usunąć taki pliczek? Bądź czym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Wiem, że to oczywiste, ale i tak zapytam: próbowałeś w trybie awaryjnym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 IMO nie trzeba, są programy do usuwania plików nawet tych systemowych. Poszukaj w góglach :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Ja mam podobny problem, oczywiście próbowałem usunąć w trybie awaryjnym, trybie czystego bootowania (czy jak on się tam zwie), próbowałem sformatować partycję (nawet za pomocą linuxa i gparted live - nie chciały się włączyć z jakiegoś powodu, zawsze jakiś błąd wyskakiwał), usuwać za pomocą różnych programów, które polecali na innych forach... No i nic. Do usunięcia mam 4 pliki, które nie są na partycji systemowej tylko na dodatkowej. Ścieżka (tu NIE ma Windowsa, był kiedyś XP, ale teraz mam 7 na C) D:\WINDOWS\system32\Macromed\Flash i pliki Flash10c.ocx i FlashUtil10c.exe. Pisze, że nie może ich usunąć bo są obecnie używane (nawet w trybie czystego bootowania) Kolejna para jest w D:\Documents and Settings\Webzir\Dane aplikacji\SecuROM\UserData i w nim pliki ????????????????????? i ?????????????????????, które, gdy chce je skasować oznajmiają mi, że ich nie ma... Help, bo mimo, że te pliki zajmują parę mega to gdy tylko one są na dysku zajęte miejsce na dysku to... parę giga. (tak, tak, mam włączone pokazywanie ukrytych plików) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi