CTRL Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Potrzebuje grafik do mojego pseudo Steamu. przy okazji, macie pomysły na prostą uniwersalną nazwe dla programu który połączy gry naszej firmy? :P 1. napis Zaloguj. w ciemno niebieskich barwach. (tak jak moja strona internetowa*) 2. napis Wyloguj - l l - 3. napis zalogowano. - l l - 3. ładne tło wielkości... show_message(argument0,argument1,argument2) czyli prostokącik wielkości tego GM'owego okna. - l l - zaraz dam moje screenki * - stronka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ch3matic Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Jakiej firmy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 27 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 czy to ważne? BJ :D http://img641.imageshack.us/gal.php?g=llllf.gif taka wielkość? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Bloody w bardziej popularnym znaczeniu -> cholerny. Poza tym nieścisłość na stronie. co sie dzieje w świecie krwawej żąglerki! co sie dzieje w świecie krwawej dżungli! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 27 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 nie dopracowana... wiem, miałem na myśli te dwa... nie wiedziałem co wybrać cholerna - krwawa ale lepiej narysujcie mi ok? bardzo mi to potrzebne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 27 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Proponuję nazwać program Vesper, albo imieniem jednej z kochanek generała De Castriesa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 27 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Vesper? hm... Ale tak poważnie? :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 27 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Dlaczego nie, mi się Vesper podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 27 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Program Vesper Potrzebuje GRAFIKI!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi