Snake Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Przedstawiam program który zrobiłem w niecałe 30 minut. Do czego służy ? Poprostu do szyfrowania zawartości plików. Jak używać ? Metoda 1: Szyfrowanie: Uruchamiasz program XOR Encryptor i wybierasz plik który chcesz zaszyfrować. Potem podajesz hasło bezpieczeństwa. Deszyfrowanie: Tak samo jak szyfrowanie. Metoda 2: Możesz zaznaczyć dowolną ilość plików i otworzyć za pomocą XOR Encryptor'a. Jeśli chce się wam to pobierać to kliknijcie tu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Jak chciałem zakodować ten program to wywalał błąd :lol: . A tak to dobrze chodzi :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 a mnie to wcale nie chodzi naciskam na ikonke pokazuje sie coś na ekranie i znika a jak na to nacisne zanim to zniknie to wybieram plik coś sobie wybiore no a dalej to błąd wyskakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Koduje tylko pliki *.txt? :] Słabo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 To koduje każdy rodzaj plików nawet zmyślony :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Spróbuj z plikiem *.exe ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Nawet dobre, tylko jak zaszyfrowałem pewien skrut, to potem nie mogłem go odszyfrować (musziałem próbować 3 razy) <_< Popracój nad tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Cos tu jest nie tak. Zaszyfrowalem plik (rar), sprawdzilem, nie dziala. Proboje go odszyfrowac, dalej nie dziala. Potem jeszcze dwukrotnie probowalem odszyfrowac i tez nic. Plik nie byl mi potrzebny wiec chcialem go wyrzucic. A tu (za przeproszeniem) dupa! 'plik jest uzywany przez inna osobe lub program'. Odpalam taskmanagera (alt+ctrl+del) a tam 3 programy xorenscryptor po 14mb ramu kazdy. Mysle ze tak nie powinno byc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 no, spróbuje nad tym popracować w kolejnych wersjach te bugi spróbuje wyeliminować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 no tak co sie dziwić że tyle błędów jest w tym programiku jak to 30 min. było robione moim zdaniem 30min. to zbyt krótki czas aby zrobić coś naprawde dobrego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi