Micanser Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Witam, chce stworzyć gre Rpg, turową dla dwóch graczy (screen: http://www.gmclan.org/uploader/863/screen_de.jpg ) Nie wiem czy zamieściłem tem temat we właściwym miejscu, jeśli nie to przepraszam, ale porsze o pomoc. Mianowicie chodzi o to że nie mam pomysłu na dobry tryb walki (z przeciwnikami, nie bohater kontra bohater) Chce aby ktoś wymyślił dobry i łatwy do zrobienia tryb walki, gdzie będzie można używać magii i różnych broni, jeśli macie jakiś pomysł to opiszcie go tutaj, i napiszcie jak go zrobić, osoba która wymyśli najlepszy tryb walki, który użyje w grze, będzie dodana do twórców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 No jak to ma być turowa to możesz zrobić tryb walki w oparciu o Heroes albo inne gry tego typu. A jeśli chodzi Ci o coś orginalnego to może zrób, że postacie będą miały szybkość ataku, która będzie zależeć od tego w jakiej kolejności i ile razy mają uderzać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Nie mogę kożystać z Heroes, bo to Rpg a nie Strategia, i nie zbiera tam się armii, tylko miecze i runy itp. A twój pomysł może być ciekawy, tylko jak go zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 heh. Łatwo powiedzieć trudno zrobić :) Faktycznie to może być troszkę za trudne. Palnąłem taki pomysł, a nawet nie pomyślałem o jego zrealizowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Dzieki London że próbowałeś pomóc, można uznać że temat zamknięty, poniewarz sam wymyśliłem tryb walki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi