LolikZabijaka Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Potrzeba mi następujących dźwięków M1 Garand wystrzał i dźwięk wyrzucanego ładownika (taki głośny metaliczny dźwięk) Stg44 Strzał i przeładowanie Mp40 strzał i przeładowanie Sten bez tłumika strzał i przeładowanie Thompson strzał i przeładowanie Luger strzał i przeladowanie colt1911 strzał i przeładowanie Najlepiej jakby to były dźwięki z call of duty. Dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 hehehh Ty myślisz że każdy z nas wie jaki dokładnie dźwięk wydaje thompson, albo jaka jest różnica między dźwiękiem wystrzału garanda i stg44 ? Jako że nie jestem fanem robienia czegoś za kogoś, posłuże zwykłą radą:Takie rczeczy to sie robi tak: 1. Wchodzisz na findsounds, wpisujesz weapons, shot, itp. 2.Sciągasz dużo różnych dźwięków, 3. Sciągasz audacity/nero vawe editor 4/Zmieniając frequency, szybkosc, głębie i różne inne cudactwa dopasowywujesz sciągnięte dźwięki do własnych wymagań,5 cieszysz sie soczystymi pasującymi dźwiękami. Druga sprawa że dźwięki broni w grach komputerowych są zwykle zdecydowanie bardziej soczyste niż ich odpowiedniki w rzeczywistości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 17 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 wiesz bardzo mi nie pomogłeś, ale ok zrobiłem już kilka dźwięków niestety nie wszystkie mogę znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 wiesz jaki dźwiek wydaje thomson sru tututututututututu mcz srututututututu... masz wielki problem ściągnij sobie AudioCity zrob nagrywanie z głośników włącz Call of Duty postrzelaj z różnych broni powycinaj dźwięki i tyle no chyba że Ci Call of Duty nie działa, to wtedy ściągnij sobie jakiś program do wypakowywania danych z gry i je stamtąd wyciągnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Backspace Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 wiesz jaki dźwiek wydaje thomson sru tututututututututu mcz srututututututu... masz wielki problem ściągnij sobie AudioCity zrob nagrywanie z głośników włącz Call of Duty postrzelaj z różnych broni powycinaj dźwięki i tyle no chyba że Ci Call of Duty nie działa, to wtedy ściągnij sobie jakiś program do wypakowywania danych z gry i je stamtąd wyciągnij GoManem można to zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 27 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 dziękuję, juz se sam poradziłem. Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi