I am vader Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Ze wyszedłeś choć byłeś jedyna osobą. Nawet wszystkim gadales ze wychodzisz zeby kazdy wiedzial ze nie ma OP'a i ma naskarzyc niewiadomo w jaki sposob. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 O 21:00 serwer ruszy znowu, sprawdze zniszczenia i przywroce kopie jesli beda duze. Chetnych do grania zapraszam do wysylania PW. A i zdejmuje wszystkie OPy, bede mial tylko ja, gdyz w zamknietym serwie nie potrzebny bedzie drugi. chyba ze bede dawal komus godnemu na czas gdy opuszcze a ta osoba bedzie przekazywac go dalej w ten sam sposob tylko gdy aktualny OP opusci mape! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Ze wyszedłeś choć byłeś jedyna osobą. Nawet wszystkim gadales ze wychodzisz zeby kazdy wiedzial ze nie ma OP'a i ma naskarzyc niewiadomo w jaki sposob. Ja też muszę czasem wychodzić, poza tym, powiedziałem to, bo i tak każdy by zauważył na czacie, że wyszedłem. A to tak trudno jest kiedy wróce na serwer powiedzieć mi kogo zbanować za złe zachowanie a kogo nie? A i PsichiX ma w logu plik z całą rozmową na czacie, więc sprawdzimy kto jak się zachowywał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Kurcze, zostaw ostatnia kopie, bo budowałem ze Stachem epicką fortecę ze 4 godziny i nagle wyłączyłeś serwer:( Straty zawsze można załatać, a fortecy nie zbudujemy na nowo tak epickiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 i moich kryjówek lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 O 21:00 serwer ruszy znowu, sprawdze zniszczenia i przywroce kopie jesli beda duze. Mam na nowo usunąć pole 10x20x8 z bloków i wyrównać teren pod nimi? Dzięki. Ale to i tak ciekawsze zajęcie od siedzenia na gmclanie wyczekując na nowego posta. E:Nadal czekam na wiadomosc ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Ja mogę się podjąć naprawy czegokolwiek o ile dam radę. Ale to wasza wina, wpuszczacie nie wiadomo kogo na serwer i tak się dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 12 użytkownik(ów) przegląda ten temat C-C-C-Combo Breaker! @grabarz: Ci co lataja po powierzchni moze by cos zauwazyli ale budowali pedalskie zamki krasnoludow. Pozostali latali pod ziemia i mi tunele woda zalewali a z lagow nie wiedzialem kto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 nasza?!?!?! nie my ku**a jestesmy adminami <_< tak trudno haslo zalozyc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 A tutaj sie da haslo zalozyc? Nie sadze. Edit: Z nudow ide przetestowac "pierwsze gry" uzytkownikow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 da sie tylko trzeba umiec czytac... OT:15 użytkownik(ów) przegląda ten temat C-C-C-Combo Breaker! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 I dlatego ja nic nie buduję tylko pilnuję porządku, tylko czasami skrobnę coś w moim zamku. Ale musiałem iść do sklepu kupić coś do żarcia :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 po 21:00 zrobie boty od banowania i reszty dupereli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 A mam takie pytanko, skąd mam wiedzieć który teren jest wolny i gdzie mogę budować?! Psichix nie wiem czy zauważyłem PW, ale grzecznie Ci się przypomnę że taką wysłałem. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 A mam takie pytanko, skąd mam wiedzieć który teren jest wolny i gdzie mogę budować?! Psichix nie wiem czy zauważyłem PW, ale grzecznie Ci się przypomnę że taką wysłałem. :) Możesz budować wszędzie byle by nikomu nic nie niszczyć (na wolnym miejscu) @PsichiX: A serwer kiedy odpalisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Jeśli na powierzchni nic nie ma, zajmuj teren. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Jak widzisz "puste" pole, czyli nie wyrównane, porośnięte, bez zadnych tuneli pod, ani budowli nad to jest wolne ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Ok dzięki, już mam nawet niezły pomysł... A jeszcze jedno pytanko, jak głęboko można zejść. ;p I proszę o link do serwera ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Ok dzięki, już mam nawet niezły pomysł... A jeszcze jedno pytanko, jak głęboko można zejść. ;p I proszę o link do serwera ;p Bardzo głęboko. Serwer jest jeszcze off, spokojnie, PsichiX podeśle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Do magmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Oki, w takim razie czekam na link i włączenie serwera i biorę się do pracy. Nie myślałem że taka prosta zabawa może sprawiać tak wiele frajdy i konstruktywności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 serwer zamykam i bedzie otwierany wylacznie na czas gdy bede nad nim czuwal. A pana ktory sie zabawil moim zamkiem ukroce - tak jestem msciwy :> co się stało z twoim niezniszczalnym zamkiem :o? podobno jest "niezniszczalny" :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Oki, w takim razie czekam na link i włączenie serwera i biorę się do pracy. Nie myślałem że taka prosta zabawa może sprawiać tak wiele frajdy i konstruktywności. Co racja to racja C-C-C-C-C-C-C-Combo Breaker 19 użytkownik(ów) przegląda ten temat. @up. W środku jest wszystko ok, tylko na zewnątrz jest nieciekawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Czekamy, psychciu. Wiesz jak wszyscy oczekują. Jest już 5 minut po. @btw 19 użytkownik(ów) przegląda ten temat Total C-C-C-Combo Breaker! @up nie było jak pisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Serwer już jesT? :)a ja jeszcze linku nie mam ;p wiem wiem, niecierpliwy jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 ja widziałem jak ktoś na moich oczach zmieniał kolor (oka) na zielony, ale myślałem, że t ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 ja widziałem jak ktoś na moich oczach zmieniał kolor (oka) na zielony, ale myślałem, że t ty To był ktoś o nicku "swiecidlo" albo "swiecidelko", nie pamietam, ale to on wszystko rozwalał, przyłapałem go na gorącym uczynku. Ban na IP poleciał od razu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Z banami na IP uważaj bo przykładowo moje ma 400 osób(osiedlówka masowa) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Co racja to racja C-C-C-C-C-C-C-Combo Breaker 19 użytkownik(ów) przegląda ten temat. @up. W środku jest wszystko ok, tylko na zewnątrz jest nieciekawie. to znaczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 to znaczy? To znaczy, że mu przemalował oko, pododawał jakieś napisy itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi