PsichiX Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 ktos resetowal mape? :0 a nie, pewnie wlaczyl sie single player Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 ale jakby tak limit graczy zwiekszyc to by sie nic nie stalo, tylko bez czatu by bylo, ja na przykład nauczyłem sie ignorować lagi :) ty tak, ale osoby które współpracują NIE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 To co z tym serwerem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 jak widać na razie nie ma mrocznego Grabarza :s , może musi zakopać więcej ludzi żeby go do domu puścili? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Nauczcie mnie w to grac :D Fajnie wyglada ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Pablo, nie trzeba sie uczyc w to grac bo jest to bardzo intuicyjne :) A dzisiaj nagram jakis filmik z naszych prac i puszcze na gmclan :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 może da się jakoś planszę zwiększyć, bo skoro zrobili całą ziemię w tym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 jest online? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Ciężko sprawdzić ? Odp brzmi - Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 mam zle przeczucie ze odpali po 20:00 :/ to moze w miedzy czasaie postawie u siebie serwer i sprawdzimy czy nie laguje? jak nie bedzie lagow to ja moge hostowac codziennie od 15:30 do 24:00 bo i tak wtedy albo ja albo siora siedzi, wiec ni ma mowy zebym sie spoznil czy nie odpalil :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 no to hostuj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 To odpal Psichix :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Właśnie psichix dajesz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 http://www.minecraft.net/play.jsp?server=7...29e50357bc9e223 ide szukac jakiejs wysepki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 tylko ja ok. 17 robię z 15 minutową przerwę, bo tak wcześnie tu w szpitalu kolacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 to ja sobie zrobię kanalizacje off... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 weź mapę od Grabarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 ehh... grabarza nie ma teraz więc jak ma wziąć mape? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 na razie na tej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 potem poprosze Go o mape tamta, jak sie pojawi a tutaj hulajcie dla testow i zabawy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 12 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Przepraszam bardzo, że mnie nie było, server jest już uruchomiony. Jeszcze raz przepraszam. ED: Host do ok. 23:00 ED2:Ktoś o nicku sku***el sie zalogowal i zaczal niszczyc mapke. Przestańcie sobie jaja robić, bo zaczne banować wszystkich bez nicku GMClanu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Grabarz, odpal serwer, twój lepszy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 napis GMCLAN by ja, fallord, kofel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 o ja, zdjęcie z mojej wieży, masz zaplacic za wykorzystywanie moich elementow przestrzeni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 z bliższej perspektywy (tym razem nasz zamek) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jontor120 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Ktoś mnie odbanuje?Moj nick to Jontor jak coś....(nie wiem za co ban) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 w tle nasz zamek z flagą, most itd, by: ja, kofel, fallord. ktoś sobie zobaczył naszą flagę i musiał ją splagiatować (ta od dołu to ta splagiatowana). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 12 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Kto chce abym odpalił serwa to teraz jest on.. ED: Czemu nie zrobicie screena mojego jeziora? :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Kto chce abym odpalił serwa to teraz jest on.. ED: Czemu nie zrobicie screena mojego jeziora? :/ wybacz, ale na PsichiX'a nie ma lagów nawet jak jest 16 osób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 12 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 wybacz, ale na PsichiX'a nie ma lagów nawet jak jest 16 osób. Nie kłam, małe są. I nie obrażam się :P Zróbcie screena mojego jeziora plz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi