Paqoo Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Czego potrzebuję żeby mój laptop mógł działać 24/7? Chodzi mi o to, że hostowałby on server. Czy jest możliwość, że coś się przepali? Potrzebne jest jakieś chłodzenie? Czy hostowanie na laptopie to zły pomysł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 hostowałby on server Ja don't sądze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Hostowanie czegokolwiek na zawodnym sprzęcie, zwłaszcza hostowanie czegoś na czym chcesz dorobić to zły pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 10 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Czyli da radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Hostowanie czegokolwiek na zawodnym sprzęcie, zwłaszcza hostowanie czegoś na czym chcesz dorobić to zły pomysł. Czyli da radę. haha? xD No oczywiście... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 10 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Niech zgadnę, chcesz hostować otsa, do tego baze danych i inne pierduty? Lepiej zloz jakiegos taniego desktopa z szybkim prockiem i dyskiem twardym, bo ots ma swoje wymagania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 10 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 A skąd wiesz jaki jest mój laptop? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Pytasz czy można, czy nie. Ranmus odpowiada,a Ty mówisz, że przecież on nie wiej jakiego lapka. Człowieku, ogarnij się. Czy to jego wina, że nie podałeś parametrów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Niech zgadnę, chcesz hostować otsa, do tego baze danych i inne pierduty? Lepiej zloz jakiegos taniego desktopa z szybkim prockiem i dyskiem twardym, bo ots ma swoje wymagania. jezeli chodzi o kase to lapek zabiera 3x mniej watów... podstawka chłodzaca 50 zł i jazda nic innego ci nie potrzeba do amatorskiego otsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 10 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 No jak chce się babrać w coś amatorskiego, to ok, ale po poprzednich tematach sądziłem, że chce zacząć coś profesjonalnego. Dyski laptopowe w wiekszosci przypadkow maja nie dosc ze mniejsza predkosc, to jeszcze mniejsza liczbe operacji na sekunde. Procki tez z reguly sa drozsze, a to czy lap pobiera 3x mniej watow, to malo bedzie obchodzic graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi