CTRL Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 siema 1 nigdzie nie moge znaleźć jak zrobić w model creatorze domek. już troche go podłapałem... /\ | | - tak wygląda domek. skośny daszek. jak go zrobić? za kota nie moge :( 2. potrzebuje strzelać w 3d. mam kamerke, (naprawiony komputer już jupi :D ) obraca sie do myszki, ale ja chcę strzelać w tą stronę w którą jestem odwrócony. HOW? 3. jak zrobić takiego huda, hp na dole i broń w ręku jak w klasycznej strzelance 3D, np call of duty, medal of honor, tactical ops, counter strike far cry itp... koleś trzyma broń w połowie widoczną po prawej stronie. HOW? 4. chyba skończyła sie wersja gm'a wyskakuje okienko... nie wiem co zrobić. softwrap, date yo last run this title (data) current system date (data)... przeinstalowanie nie działa. kiedyś już to naprawiłem jak skasowałem i zainstalowałem ponownie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkAss Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 rozłożony na kilka modeli( texturki inne... ) : https://gmclan.org/up4076_4_Wojenka_3D.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 10 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 dziękuje za przykładzik, ale potrafie zrobić takie domki jedynie murek mnie zachwycił. ale przeczytaj wszystkie punkty mojego postu. gm mi nie działa. codzi o daszek /\ a nie ___ . ....|__ | Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Co do 4, zmieniałeś datę w systemie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 10 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 kurcze, jesteś genialny! komputer był w naprawie wrócił wczoraj wieczorem... :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi