Crezzy Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Jak wiecie a jeśli nie wiecie na GMCommunity jest umieszczony wspaniały silnik FoxEngine 2.3b lecz zawieraz błąd którego ja nie potrafiłem naprawić więc dodałem na GMClan moją wersje prawie identyczną w której błędy są naprawione można ją ściągać z GMClan Uploader ! Oto link : FoxEngine by Crezzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Jak wiecie a jeśli nie wiecie na GMCommunity jest umieszczony wspaniały silnik FoxEngine 2.3b lecz zawieraz błąd którego ja nie potrafiłem naprawić więc dodałem na GMClan moją wersje prawie identyczną w której błędy są naprawione można ją ściągać z GMClan Uploader ! Silnik jest spox,ale mało dopracowany xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crezzy Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Na przykład jakie nie dopracowania są to poprawie !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Na przykład jakie nie dopracowania są to poprawie !!! No wiesz jak to ma być silnik na którym mają się opierać gry platformowe to powinien mieć jakieś strzelanie itp. To tylko podpowiedz. P.S: Jak na taki ubogi silnik wersja 2.3b nie jest za wysoka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 >b< przy liczbie oznacza przeważnie wersje beta, ale mogę się mylić :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 >b< przy liczbie oznacza przeważnie wersje beta, ale mogę się mylić :lol: Zawsze literka b przy numerze wersji oznacza że jest to wersja trochę poprawiona i dlatego jest 2.3b. Jakby była beta to by było napisane 2.3b BETA. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 >b< przy liczbie oznacza przeważnie wersje beta, ale mogę się mylić A według ciebie to np. wersja 2.3f to jaka będzie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Mi się podoba :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 No wiesz jak to ma być silnik na którym mają się opierać gry platformowe to powinien mieć jakieś strzelanie itp.To może niech od razu zrobi całą grę platformową gdzie sie podmieni tylko sprity i układ elementów na planszy? :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 To może niech od razu zrobi całą grę platformową gdzie sie podmieni tylko sprity i układ elementów na planszy? :/ Ranmus on nie musi robić całej gry,tylko strzelanie to się przyda dla początkujących. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Za wolny jest ten silnik. I gdzie informacja o pierwotnym autorze? :) EDIT Nie lubię gdy ktoś sobie przypisuje czyjąś pracę albo pomysły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crezzy Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Panowie ja już informowałem że silnik który ja poprawiłem gdyż był on na GMCommunity lecz nie dało się go uruchomić wogule miał mase błędów a oryginalny tytuł to FoxEngine 2.3b by Fox - NL a moja wersja nazywa się FoxEngine 1.0 by Crezzy !!!!!!!!!!! zapamiętajcie to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Panowie ja już informowałem że silnik który ja poprawiłem gdyż był on na GMCommunity lecz nie dało się go uruchomić wogule miał mase błędów a oryginalny tytuł to FoxEngine 2.3b by Fox - NL a moja wersja nazywa się FoxEngine 1.0 by Crezzy !!!!!!!!!!! zapamiętajcie to Gdyby to był twój silnik to mógłbyś napisać "by Crezzy".W takiej wersji podpisz "FoxEngine 1.0 by Crezzy.Powered by Fox-NL" lub "FoxEngine 2.3b modified by Crezzy" Jak mieł tyle błedów to po co go poprawiałeś jak mogłeś swój engine zrobić. Pozdrawiam! P.S- Wersja 1.0 to i tak za dużo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 To powiedz mi jakie to były błędy? Tak dla porównania: https://gmclan.org/up152_3_FoxEngine.html oraz temat na GM Community : http://forums.gamemaker.nl/index.php?showtopic=164852 Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Sprawdziłem wersję oryginalną i niby poprawioną. Chcecie wiedzieć czym się różnią? Jeżeli chodzi o silnik, to praktycznie niczym, prócz dodania efektu zanika dalszych obiektów, to to jest zwykły plagiat. Żadnych poprawek błędów nie stwierdziłem. ps. Crizzy wywal z info wzmiankę o GMCLAN.ORG bo tylko wstyd nam robisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Ranma ma rację.I gdzie ta masa błędów o których tak zawzięcie piszesz,u mnie na FoxEngine 2.3b by Fox - NL jest wszystko to samo co w "twojej wersji" Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crezzy Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 tak ale jak ja chciałem to uruchomić to cały czas wyskakiwał błąd z wszystkimi deskami i ludzikiem a poza tym ten gość mi się podoba =) aha gadałem z Fox - NL powiedział że spoko że to poprawiłem ale mam dopisać jego imie w informacjach :P PS. za nie długo lepsza wersja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matt Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 A ja gadałem z Panem Bogiem i powiedział ze zarobie kupe $$$. zero zmieniony ten "twoj" engine.a z bledami to hmmmm... nie zarejestrowany GM'ik?? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi