4tk Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Nie zna ktoś jakiś bierek na kompa? Pograło by się :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 http://mygramy.pl/gra/Bierki Szukanie w g00gle nie boli ;p Doctor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 8 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 A no widzisz, szukałem i znalazłem to samo :P Imo to z deka szajs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Grać w bierki na kompie? Toż to trawestacja. Skołuj sobie prawdziwy zestaw i paru kumpli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Ale 4tk to nolajf, panie łuk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Nie stać mnie na bierki :( Jestem taki bardzo bardzo biedny i chce pograć sobie w bierki na kompie który dostałem na komunie od dziadka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Nie stać cię na zestaw bierek za 10 zł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 pff, u nas w Iwnie sa po 7... To tak drogo... Częstnij groszem :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Moja rada: zrób se kurde sam, jak Kiepski powiada xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 pff, u nas w Iwnie sa po 7... To tak drogo... Częstnij groszem :] Żyjesz w rumunii w afrykańskiej dzielnicy czy co? Nawet bez żadnego kieszonkowego potrafię zebrać kasę na nową grę/płytę cd z muzą a ty mówisz że nie stać cię na bierki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Po prostu sobie kpi/żartuje i google nie gryzą! Szukaj aż znajdziesz, ja raz takiej jednej gry szukałem i znalazłem na 120 stronie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Moja rada: zrób se kurde sam, jak Kiepski powiada xD makaron do spaggetti wystarczy ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Markaże, na 120 stronie są już rzeczy całkowicie odbiegające od wyszukiwanych haseł. Pieter, popróbuję jak mama spróbuje mnie otruć krochmalem przy obiedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Poproś kogoś(np. Psyhixa) moze znajdzie chwilke na zrobienie ładnych bierek 3D, ale wątpię czy znajdzie czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Huh, ja swoje kupiłem za 4,50zł. Dobre 6 lat temu co prawda, ale ile to mogło podrożeć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 popyt, woock, popyt! everybody bierki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Usmażcie sobie frytki, i już macie przesmaczne bierki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Uh, to nawet nie najgorszy pomysł. Każde nowe punkty można by było świętować małym co nieco :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Uh, to nawet nie najgorszy pomysł. Każde nowe punkty można by było świętować małym co nieco :D No wiem, że nie najgorszy, bo sam dzisiaj grałem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi