WilkAss Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Nie wiem do jakiego działu to dać więc dałem tutaj :) Czy ktoś ma może stałe IP i mógłby ściągnąć gre beta(25mb) i stawiać serwer? Nie na długo :] Tak aby chwile pograć, odszukać i usunąć bugi ;] Jeśli ktoś może to niech napisze w temacie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Lol, no-ip.pl chyba Ci pomoże? No e.w. Hamachi, ale no-ip.pl lepsze, nie wpisujesz w grze numerków, tylko adres bleble.no-ip.pl, polecam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donway Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Nie trzeba mieć stałego ip. Wystarczy hamachi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 OMGWTFBBQ, idź spać. Mam stałe, ale to nie znaczy, że zewnętrzne. 3 posty równo(miałbym szybciej ale kontrola antyfloodowa) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkAss Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 a no ip...to normalnie stawiam sobie serwer bez stalego ip?? bez zadnych progsow itp?? ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 taki jeden client jest co jak włączasz kompa to w nim klikasz na guzik i wtedy działa ten serwer na nazwie jaką dałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriental Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 To odrazu daj link do klienta nam, sobie popykamy ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkAss Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 No właśnie nie :P Wiesz... pierwsza giera 3D...fps... i to przez neta! xD Jeszcze nie gotowa... i nie działa te no-ip ;/ Chyba serwery wyłączone ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 mi tam działa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkAss Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 to chyba ja mam coś zorane ;/ loguje sie na no-ip.pl i są 3 zakładki...w każdej błąd logowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriental Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Niech ktośpostawi mu ten serwer ;p też nie moge niestety :) zaleta kochanego mojego jedynego LANA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkAss Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 heh...nie wiem chemu przez hamachi nie dziala ;/ moze cos zle zrobilem...ale raczej nie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 lókne to no-ip, mogę ci postawić serwa, tzn sprawdzić ED: mi wszystko dziala, ale nie licz ze ci bede serwa stawial bo jestem na innym kompie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 A klienta no-ip odpaliłeś? A co do tego że pierwszy 3D FPS, to cię zmartwie, nie pierwszy, w GM już były ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easeful Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 ale za to multiplayer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 1.Aby postawić serwer trzeba mieć zewnętrzne IP. 2.Aby No-Ip działało także trzeba mieć zewnętrzne IP. 3.No-Ip służy do maskowania numeru IP ew. jak komuś się nie chce zapamiętywać numerków. 4.Stałe IP to nie to samo co zewnętrzne IP... -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Czemu nie użyjesz Localhost, po prostu postaw server, odpal grę (np. dwa razy) a w adresie ip wpisz 127.0.0.1 i sam przetestuj, powinno działać (albo nie :P jeśli źle zaprogramowałeś), choć głowy nie dam sobie za to urwać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkAss Opublikowano 6 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Heh ;D O to chodzi że już u siebie na kompie testowałem ;D Wszystko elegancko działa ;D A co do..."A co do tego że pierwszy 3D FPS, to cię zmartwię, nie pierwszy, w GM już były ;p" to wiem że były ;D Chodzi mi o to że mój 1 xD Kiedyś się za takie coś brałem...ale z deka nic nie rozumiałem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi