IamTheLaw Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Hmm można zrobić ale żeby ktoś sie bardzo postarał za free to musial bylby to byc jakis znajomy lub jakis grafik któremu naprawde się nudzi Ed: Marmot, dziękuje Ci :) Jak ktoś chcę to mogę pokazać 1 kawałek na PW bo nie będę pisał tutaj bo nie chcę znać oceny ze strony takich typów jak np. Ara :) Mi wyślij chętnie lookne na twoją muzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Ślij na PW Don Rapero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donway Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Już wysyłam, ale nie spodziewajcie się nie wiem czego -.^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Mi też możesz przy okazji :) . Wczuję się w klimat płyty przy robieniu okładki do niej >;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Ten kawałek nadaje się JEDYNIE i TYLKO jako skit na płycie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 5 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Taka mała pracka jakby Ci się miała przydać: Tylko powiedz w końcu jakie cenisz wartości, bo wyjdzie jak pseudo rap drobia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Podkład tragiczny, tekst średni ale ważne, że nadążasz z wypluwaniem kolejnych linijek i nie seplenisz. Głos najlepiej wyrobić pijąc spirytus albo jedząc żyletki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Omg: -głos smerfiasty xDD -kup se normalny mikrofon bo nic nie zrozumiałem -twoja płyta by się nie sprzedała -bit chyba hmmm.... kradziony? wydaje mi się że gdzieś go słyszałem Ogółem: Cienko (bardzo) Po pierwsze kup sobie dobry mikrofon(wydatek 500-1000zł- zgaduję ale w takiej cenie jakość raczej b. dobra), bo ten co masz to ja lepszy kupiłem w chińskiej hurtowni za 1,30zł. I nie chuchaj w mikrofon . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 On nie jest producentem, a płyta to nielegal - więc nie rozumiem, co właściwie masz do przekazania? Co do głosu, zaprezentuj swój. On ma 15 lat, a wg. mnie jak na ten wiek, to jego głos jest ok. Co do majka - to racja, niech se załatwi jakiś lepszy sprzęt (chociaż o ile na początku gówno co słychać, to dalej jest jak najbardziej ok) Niech się uczy chłopak :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donway Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Wojzax, nawet fajne :) Co cenie ? Szczerość, wierność, miłość, rap.. etc. :) Japanstache, dzięki za szczerość i rady :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Niech się uczy chłopak :) Niech się uczy, ale niech pomyśli najpierw nad sprzętem bo narazie straszna kaszana. A, i duży plus za to że pokazał nam to co nagrał mimo iż zachwycające to nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 ale niech pomyśli najpierw nad sprzętem sprzęt góra za 50 zł. Ja mam taki i jakość jest zadowalająca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 sprzęt góra za 50 zł. Ja mam taki i jakość jest zadowalająca. mi chodzi o przejrzysty głos, bez szumów itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Mógłbyś mi także wysłać? Zawsze ci mogę jakąś radę dać :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkAss Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Mi też możesz podesłać ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donway Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Sory, net mi padł, już Wam wysłałem ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Za friko nie chce mi się więcej robić :) : Jak już pisałem, nie znam się na tych hiphopowych klimatach, więc robiłem na wyczucie. Masz Gorzów, pierwsze lepsze foto znalezione na sieci. Obrazek ma takie DPI, że przy wydruku będzie mieć rozmiar 12 cm x 12 cm czyli wielkość wkładki do płyty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 nabiliście postów na awanturze... nie chciejcie płyty tylko zróbcie okładkę. a taka ara itp. niech już nie piszą. co do okładki na upie, to nice E@E:1:nie spamujcie... E@E:2:czy można podwoić temat? prosiłbym o okładke do gry, 12x12 taka strzelanka.... kolesia w kuckach albo położonego w pozycji do strzelania... ok? :(od kiedy można dodawać załączniki?): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Jest ok, ciężko mi jest coś więcej dodać, bo nic nie słyszę, a im głośniej, tym bardziej na jakości tracę. W dodatku kawałek króciutki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donway Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Marmot, oo wieelkie dzięki, właśnie o coś takiego mi chodziło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkAss Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Hmmm...jak za szaybko śpiewasz to hmmm...jak byś się dławił :] Daj głośniej Vocal ;] W czym robisz muze? Czy ktoś ci robi? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donway Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Ten bit akurat sobie "pożyczyłem" z neta :Pp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkAss Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 A ogólnie sam robisz? :P Bo jak nie to hmm...może mógłbym trochę pomóc xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 5 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Rzeczywiście chwilami nie wytrzymujesz tempa, rzeczywiście czasem czuć jakąś chałowatość tekstu, ale mimo wszystko wiesz już trochę co jest na rzeczy i o czymś to jest. Za parę lat możesz już mieć niezłe dokonania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donway Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Mój modem mnie dobija! ;< WilkAss, a co konkretnie oferujesz ? Napisz mi na gie, 878959 ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi