Dawka83 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Z nudów stworzyłem sobie oto taki przykładzik: https://gmclan.org/up4385_12_e6afa925e8.html Opis: W przykładzie sterujemy balonem który podąża za myszkom i zbieramy punkty. Myślę że jakiegoś początkującego to czegoś nauczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Przykład w sumie nic ciekawego (a nawet nowego) nie pokazuje. Mogę się założyć, że każdy początkujący, który zna trochę GML by to zrobił o ile by znał te funkcje, bo tego chyba tu może początkujący nie znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Tak przykład dla początkujących a wymaga pro wersji wtf? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 A przykład bez PRO dla zaawansowanych? Też 'wtf?!'? Przykład, taki sobie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Tak przykład dla początkujących a wymaga pro wersji wtf? Yy no i co, że wymaga PRO? Przykład fajny, wszytko dokładnie wytłumaczone. +3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ara Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Prosta minigierka. znalazłem podtekst rasistowski w tytule. Nigerka jak już. Nie znasz polskiego, do tego spam w temacie... Warn gnysek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Ale śmieszne, hahaha, czyli każda minigierka, to rasizm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi