Nikas Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 @Nikas, mówię o tym gdzie zamiast EXE dałeś gmk smile.gif tamto demko, to całkiem inna gra ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Chcialbym zauwazyc, iz Platyna sam zaproponowal swoj przyklad. Skoro nikt go nie zgolsil, mozliwe ze nikt nie uwaza go za godny uwagi, nieprawdaz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 W zeszłym roku nikt nie zabraniał zgłaszać swoich. Tak jest i teraz. Nie proponował bym go gdyby nie to że w komentarzach dostałem same dyszki! :P Miałem podstawy by przypuszczać, ze jednak jest godny uwagi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 O, tego nie zauwazylem. Nie mozna zglaszac siebie jako najlepszego uzytkownika, ale mozna zglaszac swoje przyklady : O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Można obiektywnie ocenić czy przykład który się samemu zrobiło się nadaje. Z najpomocniejszym userem jest trochę inaczej. Pomagasz sam sobie Poxi? ;) To ludzie którym starałeś się pomóc mogę ocenić czy ci się to udało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi