Kosmitak Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 witam. :thumbsup: Oto prosty przykład ruchomej platformy. >>>> :krider: <<<< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Pomysł ciekawy, niestety sam przykład mocno zabugowany. Platforma nieraz kręci się nie w tę stronę co powinna, a raz nawet ja sobie stałem w miejscu a ona się kręciła przenikając przeze mnie i nie popychając mnie. Co do kodu: Jakoś nie przemawia do mnie sposób w jaki zrobiłeś wchodzenie pod górkę i ześlizgiwanie się z niej. Origin platformy chyba powinien być na środku. Dam 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmitak Opublikowano 31 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 A no faktycznie nie jest na środku bo na oko to brałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easeful Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 hm.. cwano zrobione, ale marne. a to przechylanie platformy to zamiast if hero.x<x itd to mogłeś zrobić lengthdirami względem direction platformy, to by było pod ukos dobre przechylanie 2.5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 2/5 ponieważ zauważyłem masę błędów np. jak stoję pośrodku platformy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Ciekawe lecz wykonanie beznadziejne. Myślę iż więcej niż 1/5 nie mogę postawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Fajnie fajnie, ale są bugi ;p 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi