Pieter Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Oficjalnie się przyznaję, że jestem ciotą w Tibii, na koszt Will'a. Przegrałem zakład ponieważ szykuję się do sylwestra (zważywszy, że nawet się nie zalogowałem). Wielkie mi halo. - 44 ed 2 dragon lord solo. http://www.youtube.com/watch?v=ebL8-KaoTA4 - 150 ek, vamp shield quest dla gildi. Przyznaję się, że jestem słaby w Tibii tylko na potrzeby Will'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Eee tam . Myślałem , że będzie ciekawiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Ha! (bo nie wiem co innego mógłbym napisac) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 30 Grudnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Ale ciota... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Aha, ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Ale ciota... ;) Zraportowałem Cie haha ! :D Ekhm nie sądzicie , że ten temat nie ma sensu ? Pieter równie dobrze mogłeś to napisać w shoucie : p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Kimże jest ten zacny jegomość, Will? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 I will find out. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 30 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zraportowałem Cie haha ! :D Ekhm nie sądzicie , że ten temat nie ma sensu ? Pieter równie dobrze mogłeś to napisać w shoucie : p "to miało być publiczne przyznanie sie XD" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Pieter jest ciotą nie dlatego że nie umie grać w Tibię tylko dlatego że ciągle gra w taką kretyńską grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Pieter jest ciotą nie dlatego że nie umie grać w Tibię tylko dlatego że ciągle gra w taką kretyńską grę. zyjemy w demokratycznym kraju każdy ma prawo grać w co chce, a że ci przeszkadzato ze ktoś gra w inną gre niż ty świadczy tylko o tobie :) pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Twoja mama to demokratyczne państwo Hunter, zresztą jest wolność słowa i mogę wyrazić opinię że tibia jest kretyńska. :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 lol nie umiem pisać myślałem, że to będzie jakiś epicki temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Grajcie w tibie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 30 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Pieter jest ciotą nie dlatego że nie umie grać w Tibię tylko dlatego że ciągle gra w taką kretyńską grę. poprawka, już dawno w nią nie gram ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Było by publiczne gdybyś wystąpił w wiadomościach... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Jasne. TVN by sporo na tobie zarobił :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Kimże jest ten zacny jegomość, Will? https://forum.gmclan.org/index.php?showuser=2096 Obstawiłbym tego człowieka. Nie wiem dlaczego. Coś mi mówi, że to on. A temacik zamknę, bo jest za mało epicki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi