Moho Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Witam ! Ostatnio nudziło mi się i zrobiłem pewien przykładzik, jest to jakby sztuczna inteligencja wroga choć sam bym tego tak nie nazwał :3 Po prostu zależnie od danej sytuacji wróg rożnie się zachowuję, przykład zasysajcie z mojego uploadera: https://gmclan.org/up460.html Sami oceńcie, w Info jest mniej więcej napisane to co trzeba wiec nie będę się rozpisywał. Pozdrawiam Moho ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Niezły przykładzik, może się przydać :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Jest jeden bug. Postacie nachodzą na siebie, a potem wróg się na niej tak trzęsie jakby robili nieprzyzwoite rzeczy ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Jest jeden bug. Postacie nachodzą na siebie, a potem wróg się na niej tak trzęsie jakby robili nieprzyzwoite rzeczy ;p . Nie rozumiem ?? Gdy wróg nie będzie miał innych możliwych środków obrony rzuca się w stronę playera (nachodząc na niego właśnie) A to ze się trzęsie... to nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Nie czepiaj że się trzęsie, przecież to tylko przykład, a co miał ustawić? Że go zarzyna i GAME OVER?? Jak ten przykład wykorzystasz to ustawisz co chcesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Jest jeden bug. Postacie nachodzą na siebie, a potem wróg się na niej tak trzęsie jakby robili nieprzyzwoite rzeczy ;p . U mnie też tak się dzieje jak ustawie aby podążał za obiektem. Gdy dojdzie i nie ma już co robić zaczyna sie trząść. Przydatne przy grach dozwolonych powyżej 18 lat :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi