Roki Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Hehe, fajna gier xD Pobiłem wszystkich, 2760, po, hmmm... masie prób xD I to nie dlatego że jestem w teamie z Dawką ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 ale lol jakim cudem?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 lol ja wybilem wszystkie statki i tyle punktow nie dostalem, ale mi net padl : < Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 No wiesz, ma się te skille :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 poxi te statki robią się na bieżąco... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borubarartur Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 hmmm....że tak spytam z ciekawości....masz server na kompie czy przekazujesz wszystko na stronke przez plik w PHP? (bo sam już takie coś mam zrobione własnie w PHP i uzywam gm_http.dll czy jak się on tam nazywa) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Gra łączy się w tle z plikiem PHP, przekazując mu dane, po czym on dodaje rekordy do bazy danych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borubarartur Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 no czyli tak jak myslałem, najlepszy sposób :) EDIT: oj musicie się naprawdę zabezpieczyć bo wiresharkiem ładnie mozna nasłuchać kartę i wszystko co się wysyła do php ma się jak na tacy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 możne md5 :P Tylko muszę wykombinować jak to zrobić... A po za tym w wiadomości wysyłanej z gma i tak nie przechowuje się żadnych haseł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borubarartur Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 gdzieś na GMCLAN'ie w tutorialach jest przykład listy internetowej zrobionej przez pentala i tam masz wszystko wysyłane na php z gm'a i dodatkowo wszystko zabezpieczone więc polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 zobaczy się :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 A tak z zupełnie innej beczki to te sterowce powinny być nieco... większe, bardziej urozmaicone? Ogólnie, jeśli potrzebujecie kogoś kto by stworzył wciągające realia i potrafiłby to przenieść na grafikę to chętnie do teamu dołączę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysior Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Hehe, fajna gier xD Pobiłem wszystkich, 2760, po, hmmm... masie prób xD I to nie dlatego że jestem w teamie z Dawką ;p Pełen szacunek do twojego wyniku. Ja sie na 400 zatrzymałem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 japan ty na serio mówisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Ehe, jakoś w tych sterowcowo-maszyno-parowych klimatach siedzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Ty siedzisz w każdych klimatach, rób lepiej Left4Loot :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 20pkt do 3k : < Ed: Ta. @topic: Weź tą grę taką bardziej dynamiczną zrób, bo to to zanudza jak cholera :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 dawidds nieźle :P Edit: Ty to jumper? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 O ty Dawidds! Przez Ciebie znów musiałem się męczyć i bić punkty, ale wycisnąłem 3460 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Koniec tego dobrego właśnie robię nowe zabezpieczenie. Stara wersja gry za chwile przestanie działać :P. Ok od teraz stara wersja nie działa :P A ja myśle jak zrobić żeby zaszyfrować dane przed chat engine... Próbowałem już xorem ale on zwraca string... Może jakiś pomysł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Zrob jakas zmienna ktora sie zmienia oparta na punktach i czyms kontrolnym, jakby druga zmienna ze score, i sprawdzaj czy pasuje. Nie da sie dwoch na raz zmienic, chyba. Albo sprawdzaj czy punkty dodaja sie po 20 a nie wiecej : p A zeby sie podlizac Stasiowi: Tez takie klimaty mi pasuja i chcialbym grafikowac, oraz moge oferowac pomoc w kodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 dzięki poxi chyba zastosuje tą drugą metodę. Już opanowałem md5 i teraz wysyłają się zakodowane wiadomości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Da się kilka zmiennych w Cheat Engine na raz zmieniać ;p Z resztą, ja chyba i tak mam sposób na hacka, Dawka, napisze Ci na GG potem, co możesz zrobić, a co do sposobu, nie, nie opublikuje go :D Punkty sam bije... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Jestem pro, 2000 punktow, 3 zycia, prawie full health, i sie komp wylaczyl bo sie przegrzal : < Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Na Balonusie!? To co ty masz za kompa? Mi śmiga max FPS! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Mialem jeszcze quest of the idle wlaczonego i tibie, a ze karta graficzna mi sie uszkodzila to komp strasznie sie grzeje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Aha, no dobra, jak mój tata miał lapka, taki stary śmieć xD To jak u niego w Tibie grałem, to BSOD'a wywalało Oo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Nowa jeszcze ciepła wersja balonusa. Teraz hack nie gra roli :) Link niżej jak i w pierwszym poście Download: https://gmclan.org/up4385_4_Balonus.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Na uparty by dał rade, ale po wielu próbach, :P Ale potwierdzam to co mówi dawka, próbowałem hackować, i się nie da, bo mase zmiennych pokazuje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Nie da się : ) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi