entrixo Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Siemano to mój pierwszy post :D ---------------------------------------- MEGA PISTOL I Screeny: Sciągnij Tutaj! Oceniajcie i jesli jest jakis bug wysylajcie pomoc! Pytanie: Jak zrobić takie świecące oczy u przeciwnika tak podobnie jak w opengl? Odp. Narysuj w sprite gosciowi plusy po srodku oczu wokół czerwona literka U! Wybierz potem Smooth Edges i gotowe! Efekt OpenGl bez niego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Teraz nie ściągne bo nie moge, ale po screenach widze, że większość gry zerrznięta z jakiegoś tutoriala na gamemaker.nl. I nie podoba mi się menu, jest jakieś asymetryczne i mało barwne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Czy to nie przypadkiem jeden z tych tutoriali z gamemaker.nl ?? Bo ty chyba tylko level nowy zrobiłeś i texture przeciwnika... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Czy to nie przypadkiem jeden z tych tutoriali z gamemaker.nl ?? Bo ty chyba tylko level nowy zrobiłeś i texture przeciwnika... OTÓŻ TO!! JEden z drugim zobaczą Cairo 3, CairompOade lub Walkę turową 3d albo Leader of trible, i myślą że 3d jest banalne jak bułka z masłem. Tak łatwo nie ma , nie można przerobić gotowych przykładów bo nic z tego nie wyjdzie. Trzeba pracować nad swoimi umięjętnościami. Jednak mam też dobrą nowinę: Cairo 3 w godzinę nie powstało, wiele pracy całego sztabu ludzi , hektolitry potu , Mega Dżule pracy, tysiące Newtonów siły, setki KiloWatogodzin składało się na tą grę. Powodzenia w dalszym tworzeniu i Wesołych Świąt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 OTÓŻ TO!! JEden z drugim zobaczą Cairo 3, CairompOade lub Walkę turową 3d albo Leader of trible, i myślą że 3d jest banalne jak bułka z masłem. Tak łatwo nie ma , nie można przerobić gotowych przykładów bo nic z tego nie wyjdzie. Trzeba pracować nad swoimi umięjętnościami. Jednak mam też dobrą nowinę: Cairo 3 w godzinę nie powstało, wiele pracy całego sztabu ludzi , hektolitry potu , Mega Dżule pracy, tysiące Newtonów siły, setki KiloWatogodzin składało się na tą grę. Powodzenia w dalszym tworzeniu i Wesołych Świąt. * * *** *** ********* *** ****** (cenzurka ;]) Co do gry, to można i przerobić przykład, (sam nie raz tak robiłem) ale przykład ma tylko pomóc i czegoś nauczyć, a nie ściągniesz, dodasz to i owo i już. Popracuj jeszcze nad tą grą aby przeważała tam twoja praca a nie innych (chodzi mi o przykład). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
entrixo Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Dobra zrobię eeee...... Specjalną edycję będzie za pare tygodni niewiem.... EDIT: Anuluję Powód: A Po Co jeśli taka cienka Gra... Mam teraz coś innego do roboty. ;) Można Zamknąć Temat! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grygorz Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 ewidentnie w tej grze widac ze to jest poprostu zamiana spritów w jakims przykładzie Po co piszesz to, co już zostało napisane? I to w tak starym temacie. Zamykam. Patrysław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi