maciej-01 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Tytuł: MacIn Basic Demo Gatunek: język programowania Opis: MacIn Basic to jest łatwy do nauczenia się język programowania.Ignoruje błędy i każdy tekst przesunięty o chociaż 1 znak, zostaje uznany jako komentarz.Prosty i łatwy w obsłudze język. Download: Plik zawierał wirusa Rozmiar pliku: 176 KB Autorzy: Programowanie: maciej-01 Fabuła: ? Grafika: maciej-01 Muzyka: ? Screeny: Program w działaniu Skrawek kodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 język skryptowy, nie zaś programowania ma się rozumieć. btw. napisał byś co oferuje, jakie ficzery ma, jakieś zalety, bo w ciemno mało kto zechce sprawdzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 No właśnie, ile to pisałeś? NIE POBIERAĆ!! UWAGA!! WIRUS!! Z RESZTĄ JAKI EDYTOR MOŻE ZAJMOWAĆ 173KB? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easeful Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 shit pobrałem już, nie zauwazylem rokiego wypowiedz teraz syf będe miał znowu na kompie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Poszukałem o tym wirze: http://prportal.pl/2009/08/virus-win32-ind...trzeniania-sie/ Skaner online: http://virusscan.jotti.org/pl/scanresult/7...618efd0c880da02 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Temat zamykam, a koledze radzę oczyścić komputer z wirusów i przekompilować jeszcze raz program, i umieścić go bez wirusa, bo ten przypadek widać był nie zamierzony, więc warna nie będzie. Wtedy dasz znać mi a ja otworze temat spowrotem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi