Dragon Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Otóż mam pytanie co do tej książki (klik), czy istnieje polska wersja ? Wujek Google nie pomógł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Z tego co wiem, bo sam kiedys szukalem, nie ma. Trza sie angielskiego uczyc ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Jeśli nie ma czegoś w googlach... To to nie istnieje ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 I tu sie mylisz Cora ; ) Kiedys google takie wlasnie bylo, wpisujesz co potrzebujesz i 1 wynik to twoja odpowiedz, a teraz zasmiecili googla pierdolkami. Sprawdz Bingiem, Wiem ze Microsoftowy, ale raz mi nawet pomogl : O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 22 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Szkoda, a myślałem że sobie poczytam :( . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Angielski jest prostszy niz myslisz. Co prawda jestem od ciebie madrzejszy i wgl, ale nauczenie sie jezyka na taki poziom aby moc poczytac, zajelo mi zaledwie 2 miesiace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 to ja polecam "żmije" sapkowskiego, o wojnie a raczej wojnach w afganistanie bo akcja powieści dzieje sie jakby na kilku płaszczyznacz czasowych, może to nie black hawk ale jak chcesz dobrą książkę w takim klimacie to polecam 'na pocieszenie' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 22 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Tak propa, tylko bym chciał taka książkę, która jest napisana na faktach... Bo Black Hawk Down jest napisany przez dziennikarza który robił wywiady z tymi którzy walczyli i z tymi "terrorystami", szkoda.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Jadza do wojska i do iraku! Nawet angielski ci nie bedzie potrzebny, strzalami sie bedziesz porozumiewal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Btw, co do Żmii. Słyszałem, że jest do dupy i do takiego Wiedźmina się w ogóle nie umywa :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 wiesz wiedźmin to razem ok. 3000 stron, żmija to króciótka powieść, nie pamiętam ile ma, ale nie więcej niż 300, do tego zupełnie inne czasy i realia, więc ciężko to w jakikolwiek sposób porównać. Co nie zmienia faktu że żmija to krótka choć świetna lektura, w sam raz na jedną nockę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Cholera, ja czytam ledwo 100 stron w nocke : O A co dopiero mniej niz 300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 mój rekord 600 stron jednego dnia, i to właśnie wiedźmin bodajże ostatni tom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 22 Grudnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Co prawda jestem od ciebie madrzejszy i wgl, Cholera, ja czytam ledwo 100 stron w nocke : O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Czytanie z pasja =/= glupota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 22 Grudnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Raczej umiejętność szybszego czytania niż 100 słów na minutę, a nie czytanie z pasją :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Lol, nie wszystkie ksiazki sa wielkosci A7 ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Poxi A7 jest mniejsze niż przednia ścianka paczki od fajek. Jakby zrobili wiedźmina w takim formacie z jakąś logiczną czcionką to miałby jakieś 15000 stron ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Hyperbole, from ancient Greek "ὑπερβολή", meaning excess or exaggeration) is a figure of speech in which statements are exaggerated. It may be used to evoke strong feelings or to create a strong impression, but is not meant to be taken literally. With the word hyperbole it can also mean an exaggerated feeling about something. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 22 Grudnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 To się wyrażaj precyzyjniej, bo tylko kłótnie się zaczynają. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi