eye-soft Opublikowano 17 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2004 :D czesc mam problem zaczynam bawic sie gm i probuje zrobic ze po nacisnieciu enter wysuwa sie kieszen cd zrobilem taki kod w step if ( keyboard_check ( vk_enter ) cd_open_door co tu trzeba zmienic?? :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 17 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2004 Brakuje nawiasów. Powinno być "cd_open_door()". Kiedy wpisujesz kod to masz u góry taką ikonkę, po której wciśnięciu GM sprawdza ewentualne błędy w kodzie. Radzę z tego korzystać;-) P.S. Następnym razem lepiej nie zmieniaj czcionki.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2004 Po pierwsze złamałeś regulamin pisząc takimi wielkimi literami. Z tego co wiem, ta funkcja jest w zarejestrowanym GM, więc jeżeli masz nierejestrowanego to raczej nie odpalisz, ale mogę się mylić! . Tutaj masz prawidłowy kod: if keyboard_check(vk_enter) { cd_open_door(); } Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi