bluks Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Sprawa tak. Robię nową gierkę i szukam fajnych pomysłów na statki. Rozmiary: 32x32 64x64 128x128 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 http://img237.imageshack.us/img237/7809/shipsuq1.gif http://images.google.pl/images?q=statki+ko...ved=0CBYQsAQwAA teraz tylko musisz znaleźć jakiegoś ****** który ci je pomniejszy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bluks Opublikowano 21 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Wiesz problem jest taki że statek będzie miał ulepszenia, dlatego proszę was. Tu chodzi o jakieś fajne pomysły, a nie pierwszy link z google gdzie już zaglądałem. Chyba że nie ma tu żadnych dobrych grafików. Weście dajcie spokój z google, przecież każdy wie co to jest więc raczej każdy najpierw tam zagląda. <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 niewiele osób tam zagląda sądząc po głupich pytaniach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Chyba że nie ma tu żadnych dobrych grafików. Na pewno są, tylko rzadko któremu chce się tak robić grafiki na czyjeś wymagania, tymbardziej jak ich potrzeba nieco więcej niż 1. Jeśli to robisz do projektu to go zaprezentuj innym i może ktoś się zgłosi. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Chyba że nie ma tu żadnych dobrych grafików. dobrzy graficy wolą uczestniczyć w lepszych projektach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 22 Grudnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Co to w ogóle za ściema, że szukasz "pomysłów na statki", tak na prawdę to czekasz aż ktoś ci te statki sam zrobi, do tego nie dając żadnych konkretów, ani nie prezentując projektu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bluks Opublikowano 22 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Przecież piszę że chcę jakiś fajny pomysł, przykład na którym będę bazował.. Inaczej bym napisał: Zróbcie mi 100 fajnych statków bo jestem leniwy i nie chce mi się robić. Zamykam temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi