ziomekkamil Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 a więz mam ps2 slim przerobioną czipem i mam pytanie czy da sie takie cos , że włoże pendriva załącze coś i bęnde np słuchał muzyki lub oglondał film. Kiedy na pendriv'a wrzycilem muzyke mp3 i wlożylem do playa zalonczylem to nic sie niepokazywalo ale na pendrive paliła sie lampeczka co znacczy ze dziala a kiedy weszlem w playu w browswer wlozylem pendrive to juz sie niepokazywali sie tez niepokaywala lampeczka ze działa Da sie oglondac np muzyke z pendrive?? z góry thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Oglądać muzykę? Raczej ciężko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 a więz mam ps2 slim przerobioną czipem i mam pytanie czy da sie takie cos , że włoże pendriva załącze coś i bęnde np słuchał muzyki lub oglondał film. Kiedy na pendriv'a wrzycilem muzyke mp3 i wlożylem do playa zalonczylem to nic sie niepokazywalo ale na pendrive paliła sie lampeczka co znacczy ze dziala a kiedy weszlem w playu w browswer wlozylem pendrive to juz sie niepokazywali sie tez niepokaywala lampeczka ze działa Da sie oglondac np muzyke z pendrive?? z góry thx Ty chyba Rekord pobiłeś ;] Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Ty chyba Rekord pobiłeś ;] Fervi ............................................________........................ ....................................,.-‘”...................``~.,.................. .............................,.-”...................................“-.,............ .........................,/...............................................”:,........ .....................,?......................................................\,..... .................../...........................................................,}.... ................./......................................................,:`^`..}.... .............../...................................................,:”........./..... ..............?.....__.........................................:`.........../..... ............./__.(.....“~-,_..............................,:`........../........ .........../(_....”~,_........“~,_....................,:`........_/........... ..........{.._$;_......”=,_.......“-,_.......,.-~-,},.~”;/....}........... ...........((.....*~_.......”=-._......“;,,./`..../”............../............ ...,,,___.\`~,......“~.,....................`.....}............../............. ............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-”............... ............/.`~,......`-...............................\....../\................... .............\`~.*-,.....................................|,./.....\,__........... ,,_..........}.>-._\...................................|..............`=~-,.... .....`=~-,_\_......`\,.................................\........................ ...................`=~-,,.\,...............................\....................... ................................`:,,...........................`\..............__.. .....................................`=-,...................,%`>--==``....... ........................................_\..........._,-%.......`\............... ...................................,<`.._|_,-&``................`\.............. (to nie jest zdjęcie ANI demotywator) Tyle mam do powiedzenia na twój temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Za prowokacyjny temat i orty autor dostaje warna. Temat zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi