sebiq Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Witam! Przeszukałem na googlach dużo stron ale nigdzie nie znalazłem gotowego silnika MMORPG 2D lub jak owy można zrobić. Więc prośba do was jak można zrobić silnik do gry 2D mmorpg. Z góry thx ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 + SDL net do sieci (http://www.libsdl.org/projects/SDL_net/) Dobrego darmowego silnika mmo nie znajdziesz, to nie GM :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebiq Opublikowano 17 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 alegro juz mam @edit A tego SDL'a jak mam dodać??;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 A tego SDL'a jak mam dodać?? Powodzenia z silnikiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Powodzenia z silnikiem.+1. Wiesz co to w ogóle jest lib i header? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebiq Opublikowano 18 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 a po co jest właśnie forum?? ;> żeby pytać a lib wiem co to a allegro sobie dodałem w programie dev c++ pobrałem plugina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 ja bym ci poradził przejść na visual c++ microsoftu dla wygody pracy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 nie tyko dla wygody, a przede wszystkim dla tego ze dev nie jest juz wspierany od lat a brak rozwoju nie jest korzystna przy programowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 18 Grudnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 a przede wszystkim dla tego ze dev nie jest juz wspierany od lat A czym to się dokładnie objawia? Jak dla mnie to przede wszystkim dla wygody pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 uzywales chociazby debuggera w devcpp? brak wygody pracy w devcpp jest nastepstwem wlasnie braku dalszego rozwijania tego IDE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi