dakar Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Witam, Nie wiem czy dobrze trafilem, ale szukalem podobnych tematow na forum i nie moglem znalezc... Mam prosbe do was.. Potrzebuje botow do half life 1.0.0.5 ... Gram z Kolega w sieci, a nudzi nas juz gra 1x1.. Sciagnalem Jumbot 24 ale bez rezultatow.. Jak powinna wygladac instalacja tych botow? Czy sciagnalem dobre boty? Prosze o pomoc. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pivot18 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 @Off Kolego nie dość że nie ten dział ,to jeszcze nie te forum! ;p @Topic Poszukaj może w googlach ,zobacz opinie ich userów. na pewno coś znajdziesz. 5 sek w google. http://www.halflife.terramail.pl/glowna/glowna.htm Może się przyda tam coś. xd Szukaj na stronach w języku angielskim. I sprawdź czy przypadkiem źle nie zainstalowałeś czegoś. A jeśli nie wiesz jak ,poszukaj pliku pomocy, readme, zy inne takie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Boty do cs instalowało się poprostu rozpakowywując archiwum, potem trzeba było na mapie autowaypointy utworzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 CSowe boty nie działają pod HL. Poszukaj po sieci za Jumbot bądź Phiness Bot (czy jakoś tak), bo one chyba były do HL. Jak coś, to znalazłem taki link: http://www.fileaholic.com/idgames.d/half-life/addons/bots/ (nie sprawdzałem czy działają). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi