LolikZabijaka Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Cześć, czy mógłby mi ktoś założyć konto na serwisie lugpol.pl o nicku LolikZabijaka. Hasło itp prosiłbym przesłać na PW. Ja nie mogę założyć konta, bo kiedyś chciałem, ale nie miałem ukończonych 16 lat i dostałem bana na rejestrację. Z góry dzięki. e-mail do wyboru lolikmorderca@poczta.onet.pl lub lolikmorderca@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Szukałem rejestracji na sajcie jakiś kwadrans, potem załapałem, że chodziło ci o forum xd Rejestracja została wyłączona. Powód: Z uwagi na nachalne rejestrowanie się osób nie spełniających regulaminu oraz persona non grata, rejestracja na forum zostaje bezterminowo zawieszona. W razie wątpliwości, proszę skorzystać z rejestracja at lugpol dot pl Wszystkie maile z błędami ortograficznymi, interpunkcyjnymi lub stylistycznymi, nie będą rozpatrywane. Please contact with us per: admin at lugpol dot pl 1. Zmień mail i atakuj rejestracja@lugpol.pl 2. Zamknięty klub dorosłych fanów Lego? Albo to tak naprawdę jakieś skupisko masonów, albo zamknięty circlejerk fetyszystów. Legofilia, lol. 3. http://en.wiktionary.org/wiki/personae Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 14 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 jakieś powały prowadzą tą stronę, blokują rejestrację :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Czemuż by nie założyć tematu o klockach Lego tu, na valhalli w gmclanie? Założę się że ta strona to sekretne forum pedofilów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Kółko wzajemnej adoracji zwane forum Lego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi