Morro Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Biebera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 z pokemonów tylko kojarzę moich sąsiadów grafika niezła, aura wokół gostka fajnie wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Ja bym to nazwal nudnym. Nic z tego nie wydaje sie ciekawe, tak po prostu popatrzec i isc dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smo Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 ΨΧΞ - to jest zaje***** :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vestor Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 psychix: ch*jowe. tylko kontury jakiegoś kosmity i rozsmarowywanie na drugiej warstwie strasznie beznadziejny efekt. same kontury na białym tle już by były lepsze. jeszcze ta poszarpana czcionka... ani trochę nie pasuje do reszty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smo Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Gdzie Ty masz poszarpaną czcionkę? Ja niczego takiego nie widzę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 11 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Gdzie Ty masz poszarpaną czcionkę? Ja niczego takiego nie widzę... No jest poszarpana/spixelowana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smo Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Racja. Jest troszkę poszarpana... Ale tak ledwo-ledwo. Mi tam się i tak podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 bo ta czcionka jest wlasnie takiego typu - lithos pro albo lucida, cos takiego :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 XDD duży kontrast z poprzednią praca :P 292 vetex 456 tris teksturkna tak na szybciora zrobiłem by sprawdzić jak uv się sprawuje :P i tak będę musiał jeszcze bardziej z low polować ów model by był w miarę dobry do użycia w gm X.x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vestor Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 lew leon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 lew leon? Prędzej lew LionX :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Czemu on ma takie chude łokcie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Czemu on ma takie chude łokcie? Bo nie jadł :P troszkę lepsza wersja pod względem poli i tris :P 322 tris 199 poli Muszę tylko teraz popracować nad lepszą texturą i gotowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vestor Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 zacząłem maga: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 11 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 lionx czemu zamiast jednej ręki ma ostrze? :D vestor, nie chciałbyś żeby ktoś teraz względem ciebie taką krytykę zastosował jaką ty stosujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vestor Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 chciałbym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 lionx czemu zamiast jednej ręki ma ostrze? :D To nie ostrze a wyprostowana ręka, jedną rękę ma do trzymania broni a drugą np. top wciskania guzików Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Mój fotomontaż: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Niezłe. Szkoda że tylko dama miała łasiczkę a nie szynszyla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 12 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Niezłe. Szkoda że tylko dama miała łasiczkę a nie szynszyla Dlatego to jest fotomontaż? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Dlatego to jest fotomontaż? napewno Kiwi chodziło o to, że ubolewa tak jak ja, iż w oryginale Vinci nie narysował szynszyli, tylko jakąś okropną łasiczkę... :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 zacząłem maga: Czemu on ma takie czarne cóś za mordą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 To prawdopodobnie miała być broda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 napewno Kiwi chodziło o to, że ubolewa tak jak ja, iż w oryginale Vinci nie narysował szynszyli, tylko jakąś okropną łasiczkę... :twisted: Dokładnie o to mi chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Ciekawe... czyli ma brodę na prawej części twarzy, a na lewej ogolił? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vestor Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 przecież mówiłem że nie jest skończony. z brodą by było tak samo jak z kapeluszem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 To go skończ i wtedy wrzuć :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 To go skończ i wtedy wrzuć :( A ja uważam, że dobrze na takim etapie wrzucać pracę, bo łatwiej coś poprawić. Broda jest mocna wysunięta do przodu, co daje wrażenie odchylonej głowy do tyłu. Nie wiem czy tak miało być. Kapelusz ma fajne zagięcie, te fałdy. Ale dziwnie leży na głowie - jest przekrzywiony? Bo łuk mocno schodzi z tej strony, a nie widać drugiej części, za twarzą. a skoro go nie widać to i tył nie pwoinien pokazywać tylnego szwu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 12 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi