Marmot Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 @phareirus: brak aa. Brak AA w layoucie właśnie fajnie wygląda, a w pracach co są tam, nie widzę braku antyaliasingu O_O , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 wlasnie o laya chodzi, sucks jak tak szarpie po oczach. btw pracki prymitywne i kretynskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 Twoje tez nie sa najlepsze :) To moze zrob cos lepszego niz zdzblo dorysowane w paintcie do obrazka pustyni? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-[PhariseuS]- Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 @phareirus: brak aa. Naucz się może poprawnie pisać mój nick. Nie jest to trudne, szczególnie, że możesz skopiować i wkleić. A laya nie zmienię. Nie będę się dostosowywał do milionów innych stron internetowych. Brak AA? Stary, weźże sobie zrób printscreena mojej strony, wklej do photoshopa, daj z cztery razy rozmycie gaussowskie i wtedy czytaj, jeżeli tak wolisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 My last work. Pewnie też przejdzie na pixelki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 What is it, Tymon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Matthew: it's a strange creature which have been produced by Tymon's mind, which is very deep and large, so kutwa mówcie po polsku na polskim forum -_- . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Tlumaczenie: To jest dziwna kreatura ktora zostala stworzona przez umysl Tymona, ktory jest jest bardzo gleboki i wielki, wiec itd itd :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 To wychowanek Xel'Nagi :] Jak dalej nie wiecie o co chodzi to widać nie wiecie co dobre xD! Pozdrawiam. Ah, może narysuję takie coś z pełnym pancerzem. Wtedy może załapiecie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 Coz to Xel Naga? :D Star Craft? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 @Black: Tak. Xel'naga to ten, który stworzył Zergów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 Tak, ale to nie temat na takie rzeczy xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 black, jak mi tak dolepisz w paintcie, roksisz :< PhariseuS, sry, pomylilem Cie z jednym gosciem :] btw nie mowie ze moje rocks, tyko ze tamte sucks. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 11 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 Mi to wygląda na predatora. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 To nie ma szczenek a predator mial :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 Marudzisz Pat. Obiecałem i jest :3 Trochę lepszy od poprzedniej wersji. Sorka za jakość, nie dałem rady wyczyścić. Lol mam tak mało czasu że nawet podrapać się nie mogę xD EDIT Rąk nie dorysować, później to zedytować xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 11 Października 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 No to teraz robimy minikonkurs, kto najlepiej pokoloruje powyższy obrazek. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 Wow! Tymon, czy to Zealot? Skoro robisz takie grafiki, to czemu nie zrobisz jakiejś kolorowanki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 11 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 Marudzisz Pat.Nie marudzę, tylko po prostu nie grałem w Starcrafta. :] To nie ma szczenek a predator mialA nie pomyliło ci się przypadkiem z alienem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 11 Października 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 Ja też chciałem napisać, że to predator, ale Patrysław mnie ubiegł. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Predator miał szczęki po zdjęciu maski, bo tak to nie było widać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 12 Października 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Odpicowałem sobie sygnaturę. Fajna? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Odpicowałem sobie sygnaturę. Fajna? ;) Fajna, ale ramkę rozwala. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Jednym jakze krotkim slowem, ktore mowi zawsze i wszedzie, doslownie wszystko: zajeklawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 12 Października 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Wieczorem i tak zmienię siga, jak nie zapomnę. Zbyt oczojebne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Fajna ta sygnaturka :) . Mogłoby być tylko więcej pań w takiej pozycji jak ta w bikini :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Matthew, nie mam czasu na kolorowanie. Może w najbliższe wakacje. Ranma, fajny syg ;] Poprawiłem :3 Teraz możecie kolorować xD Wiem że przypomina predatora ale to przez przypadek, nie miałem takiego zamiaru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Ranmus: pimp my signature XD Tymq: wlasnie wlaczam Photoshopa. => Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Tymq: wlasnie wlaczam Photoshopa. => Czy na pewno oryginalnego? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 a to jest oryginal i podrobka XD? btw mam legalnego photoshopa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi