Arcalian Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Witam. Zainstalowałem program Easy Cleaner po czym kazałem mu usunąć z komputera wszystkie zduplikowane pliki. Chwilę później wyświetlił mi się błąd: " Pliki wymagane do prawidłowego działania systemu Windows zostały zastąpione nierozpoznawalnymi wersjami. Aby zapewnić stabilność systemu, system Windows musi przywrócić oryginalne wersje tych plików. Włóż teraz dysk Dysk CD-ROM dodatku Service Pack 3 systemu". Co robić?! Kliknąć przy włączaniu kompa F8 i wybrać ostatnią znaną dobrą konfigurację? Czy może zainstalować jakoś Service Pack 3? (Raz już był instalowany i nie wiem co teraz robić...). Czy opcja z F8 to nie będzie się równała usunięciu potrzebnych mi danych? Zaznaczam, że teraz rzeczywiście gry nie chcą mi się uruchamiać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Najlepiej by było jakbyś wsadził tą płytę z win xp sp3 i dał programowi zrobić swoje. Ostatecznie kopia potrzebnych danych i format. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcalian Opublikowano 9 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Na płycie z Windowsem będzie Service Pack 3? Ja chyba musiałem to wszystko aktualizować... Dżizyss :( Nie mogę teraz kompa sformatować. PS. Chyba Service Pack 3 można ściągnąć legalnie z Internetu? Jeśli tak (chociaż nie wiem, więc pytam) to wystarczy, że to zrobię i zainstaluję? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 No jak nie posiadasz płyty windowsa z SP3 tylko np. SP2 to moim zdaniem nie będzie dużej różnicy. Spróbuj z takim jaki masz, ja tak zrobiłem jak chciałem dodać języki wschodnioazjatyckie, ale jest to jednak inna sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcalian Opublikowano 9 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Dzięki Morro za szybką reakcję (3 minuty...) :thumbsup: Mam tylko jeszcze jedno pytanie. Jak ściągnie się SP3 i spróbuję go zainstalować, mimo że już raz miałem zainstalowanego SP3 to czy pojawią się jakieś błędy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 czemu miałyby się pojawić? spyta sie tylko czy chcesz zainstalować SP3... Może to wziąć za taką nową aktualizacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Na przyszłość dograj sobie tego SP3 do płyty z windowsem (za pomocą nLite'a - http://www.nliteos.com/) ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi