Kapkap Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Witam! Mam server ftp i chce zrobi siobie na strone system logowania. W jaki jézyku mam zrobic? Czy wogule da sie na serveru ftp? Z góry thX. :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Musisz znać php i albo na plikach tekstowych(nie polecam) albo MySQL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 watpie aby php pozwolilo na logowanie do serwera ftp, taki serwer ma 'wbudowany' system logowania, wystarczy ustawic dane i voila! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Pozwala pozwala - spójrz chociażby na takie net2ftp :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 "Mam server ftp i chce zrobi siobie na strone system logowania." fakt, jesli nie myslec o tym konkretnie jak o serwerze ftp via ftp, a via http to jak najbardziej przy pomocy php da sie napisac klienta. niech kolega sprecyzuje, bo mozemy gdybac i gdybac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapkap Opublikowano 9 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Ja mam net2ftp na stronie. Tylko mi chodzi o to czy server ftp akceptuje php i sql. ~Jesli nie wiecie o jaki system logowania chodzi, to chodzi o taki jak np. na gmclan :D ~ #mam# ~glowna baze w sql ~pliki logowania, system admina,tworzenie konta itd. w php Moja strona jest w html. Wiec gdzie mam wlozyc te kody? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 w skrypt php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 http://www.eioba.pl/a85841/rejestracja_i_logowania_php_mysql google nie gryzie E. A z tego co wiem to na gmclanie jest cms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapkap Opublikowano 9 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 OmF... JA MAM SYSTEM LOGOWANIA! zamiast dawac mi kupe tekstu nie mozesz mi napisac: Gdzie do cho#### mam to wlozyc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 w 4 litery. masz system logowania, wiec gdzie go masz? nie rozumiem o co Ci chodzi z tym gdzie go umiescic. wyjasnij. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 9 Grudnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 E. A z tego co wiem to na gmclanie jest cmsTak, trochę pokraczny, bo bardzo stary, ale przynajmniej autorski. Na czymś trzeba było się nauczyć php. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Ja mam net2ftp na stronie. Tylko mi chodzi o to czy server ftp akceptuje php i sql. ~Jesli nie wiecie o jaki system logowania chodzi, to chodzi o taki jak np. na gmclan :D ~ #mam# ~glowna baze w sql ~pliki logowania, system admina,tworzenie konta itd. w php Moja strona jest w html. Wiec gdzie mam wlozyc te kody? Jeśli dobrze kapuję to chcesz do swojej strony dolepić te logowanie do swojej strony. Więc możesz dodać formularz w htmlu z przekazywaniem danych do php, albo hiperłącze bezpośrednio do php. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapkap Opublikowano 10 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Dobra, sprobuje. Jak mi sie uda ocenicie jak wyglada. :bye1: EDIT; jak wchodze na main.php to pokazuje sie mi ; Access denied for user 'your_name'@'localhost' (using password: YES) co mam zmienic? mama wpisac moje imie@moja strona czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi