ziomekkamil Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Siemka robie gre platformową straszną tzn.cmentarze itp. i potrzebna mi pomoc prosze was czy macie jakąś grafikę np. Groby, Dynie, straszne drzewa, itp. Było by dobrze jesli były by małej wielkosci np grób 50 50 a wierzba 120 50 z góry thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 A proszę Cię bardzo ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Wierzba na cmentarzu? heh :D masz drzewo P.S: nie umiem rysować ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Jak ja bym robil "straszna" gre, wolal bym ja robic w takim stylu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomekkamil Opublikowano 26 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 thx za te wierzby i rip'a ale sory ze to powiem to jest słabe robie gre z supper grafiką poszukam cos na innych stronkach z góry thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 26 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 Oni po prostu dostosowali się z grafiką do poziomu Twoich produkcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 26 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 Zacznij od napisania silnika, nie byle jakiego, ale porządnego, wyeliminuj wszystkie bugi i dopiero martw się grafiką. Używaj grafiki testowej, czyli byle jakiej żeby tylko pasowała, a potem zmienisz ją. P.S: Projekt i tak pewnie nie ruszy, sądząc po słowach to jest słabe robie gre z supper grafiką poszukam cos na innych stronkach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomekkamil Opublikowano 26 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 nie bo kiedy zrobie juz silnik to mi sie niechce robic grafiki i dodaje byle jakie gry p.s mam jescze pytanko czy istnieje w wersji niezarejestrowanej wykluczyc ten napis u góry tan (Game Marker www.yoyogames.pl) lub czy da sie zrbic plik ese który by instalował tą gre eleminując ten napis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 26 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 Musisz zarejestrować gma,i dam ci radę,słuchaj nie zajmuj się konkretną grą,rób pojedyncze ich elementy.Założę się że planujesz coś dużego i że tego nie skończysz,odłóż projekt i zrób coś mniejszego,raczej mnie nie posłuchasz ale za jakiś czas zobaczysz że mam racje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 26 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 Nie da się. Up. byłeś szybszy, jak pisałem tego posta wyżej nie było. To masz problem... Robisz grę z super grafiką której nie masz? Ciekawe... nikt Ci super grafiki nie zrobi jeśli nie pokażesz do czego. Bo ni by po co ma się wysilać jak nie wiadomo czy skończysz? Plik .exe a nie ese ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomekkamil Opublikowano 26 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 :=( szkoda że sie nieda bo chciałbym tą gre promowac na np instalki.pl p.s a da sie bezpłatnie zdobyc wersje pro albo chociaż taką wersje w której mozna by było usunąc to coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 26 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 Da się ale NIE legalnie:) EDIT: Ra3l jestem szybszy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 26 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 Nie da się ... za wersję PRO musisz zapłacić i nie zadawaj takich głupich pytań. Płacisz masz PRO, nie płacisz masz Lite i logo game maker yoyogames przy każdej grze. Rozumiesz? Up. znowu szybszy ;p hehe Pewnie to dlatego że Ty napisałeś 3 słowa a ja 3 zdania ;p Myślisz że by chcieli to promować? Patrząc na tego żołnierzyka albo coś tam vegety nawet jak byś im dopłacił by nie chcieli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 26 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 prosze was czy macie jakąś grafikę np. Groby, Dynie, straszne drzewa, itp. Dynie wcale nie są straszne to jest po prostu warzywo jeśli zrobisz dynie w tej grze to zgadzam się z przedmówcami i mówię że ta grafa pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi