mipo57 Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 w skrypcie GML instance_deactivate_region( o_gracz.x - 450, o_gracz.y - 450, 900, 900, false, 1 ); instance_activate_region( o_gracz.x - 450, o_gracz.y - 450, 900, 900, true ); co zależy od -450 :mellow: zmieniałem na większą i mniejszą wartość, ale nie dawało zamierzanego efektu chodzi o to że obiekty za szybko się dezaktywują gdy daje -500 to za szybko się dezaktywują z prawej, a gdy daje wszędzie -300 to z lewej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 zamiast o_gracz.x, o_gracz.y daj view_xview+view_wview/2, view_yview+view_hview/2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mipo57 Opublikowano 20 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 o_gracz dałem do przykładu ale jeżeli od tego to zależy to klik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 na nieszczęście nie mam możliwości użyć gm7 ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mipo57 Opublikowano 20 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 GM6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 heh, zapamiętaj: nie zrobisz zebry z konia, malując mu paski. tak samo nie zmienisz pliku gm7 w gm6 zmieniając rozszerzenie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mipo57 Opublikowano 20 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 czasami działa możesz ściągnąć gm8 rc2 beta i nim otworzyć :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi