Ludzix Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Nic nie jest ładniutkie bez antyaliasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaxxis Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Jedyne co mogę powiedzieć o Risenie, to to, że ssie. Ja jakoś tego całego "gothicowego" klimatu nie czułem. Co do gier oFPS - to ja teraz czekam na darmowego Unreala :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 quakelive.com i wszystko jasne fajnie się gra ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 21 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Ale serwera nie postawisz samemu. Oryginalny quake 3 jest lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Na razie to jest Beta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 21 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Juz od jakiegos roku jest to beta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Za zamkniętej bety to było przeciętne i teraz też. Wolę sobie odpalić starego dobrego Q3A, zamiast Quake Live. Poza tym, wkurzyło mnie iD Software kasując mi konto wraz ze statystykami z zamkniętej bety, zamiast przenieść je do otwartej po prostu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Za zamkniętej bety to było przeciętne i teraz też. Wolę sobie odpalić starego dobrego Q3A, zamiast Quake Live. Poza tym, wkurzyło mnie iD Software kasując mi konto wraz ze statystykami z zamkniętej bety, zamiast przenieść je do otwartej po prostu. Life is brutal. Tez nie raz tak mialem z niejedna gra. Ktos np testowal OTSa z kolegow, i naprawde mapy ktore robil mi sie podobaly. Gralem z 5 godz dziennie i mialem 27 lvl, na expie x2. Ten pozniej mowi "aktualizacia!" i wszystkie konta won. -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 22 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Dlatego gry z centralnymi serwerami ssają. Jak już mówiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Pograłem około 1.5h i jestem pod wrażeniem tej gry, jest po prostu świetna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Przez półtorej godziny jest, fakt, ######sta, ale po pięciu już się nudzi :3 Chociaż trochę ratują ją miliony modów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Zgadzam się, jednak ja gralem duzo dluzej. Poza tym sam od jakiegos czasu bawie sie w modzenie M&B bo robi sie to latwo i przyjemnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 8 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 O, WoW offline. Pograłem w Modern Warfare 2. Kampania główna na przedostatnim poziomie trudności trwa aż 7,5h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Ja grałem na drugim i zajęło mi to ciutkę ponad 4h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Ja tez gralem na drugim, i mi to zajelo 3 i pol godz :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Ja grałem na drugim i zajęło mi to 4-5 godzin. Najgorsza była obrona domku przy transferze danych, a tak to proste całkiem. Chociaż najbardziej epickie momenty to były walki w Waszyngtonie i pierwsza misja na Syberii. To słynne lotnisko wcale nie było takie jakieś wybitne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Waszyngton był rzeczywiście epicki. Mój ulubiony moment z całej gry, to kiedy szliśmy tam z oddziałem po wybuchu EMP czy czego tam, i spotkaliśmy jakiś oddział. Dowódca rzucił hasło, a jakiś żołnierz: "błagam, błagam, niech odpowiedzą poprawnie" :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Mount & Blade to epicka gra. Uwielbiałem sobie rozwijać postać, zdobywać całą krainę, zapomnieć o grze i po kilku miesiącach odpalić grę na nowo :) W marcu ma wyjść M&B Warband :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Kasuale, grają na drugim poziomie trudności w MW2. Marmot, może samo strzelanie do cywilów nie było jakieś specjalne ale bitwa z policją to było coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Nie ma nic lepszego od strzelania do cywili : < Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 9 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Ja tymczasem, moje drogie każuale pogrywam w symulator dla prawdziwych menszczysn, ARMĘ 2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 W tej grze trzeba walczyć z drzewami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Ja dzisiaj zagrałem w Operation Flashpoint : Dragon Rising i gra była bardzo fajna, miło spędziłem czas przy niej. Dlatego chcę załatwić ją sobie, albo armę 2. Ktoś może powiedzieć którą kupić i dlaczego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 10 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Jak lubisz 3/4 gry jeździć z kumplami po czeskich wsiach, przepytywać cywilów i rozbijać wrogie obozy, a potem walczyć z Rosjanami na olbrzymich terenach kup ARMĘ 2. Urzekło mnie w niej też niesamowita animacja ruchów kamery podczas biegu, padania, kucania, wszystkiego. Z tym że jeśli jest już walka to trochę zbyt realistyczna: wrogów z reguły zabijasz z kilkuset metrów. Jeśli jednak nie czerpiesz perwersyjnej przyjemności z chodzeniem w trawie po nos, a gry z serii CoD i MoH są dla Ciebie zbyt mało hardkorowe, polecam OF 2: Dragon Rising. Nie ma tam może takiej dowolności jak w ARMIE, ale jest więcej akcji. W OF nie grałem jak coś, ale z filmików i recenzji prezentuje się dobrze. W tej grze trzeba walczyć z drzewami? Enty czuwają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 "WSZYSCY, UDAĆ SIĘ 50 METRÓW, PRZÓD" Win. To pewnie na wypadek, gdyby ktoś próbował moonwalk robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 A co, tobie trzeba mowic abys sie obracal? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Niektórzy widocznie nie potrafią poruszać się nie patrząc w daną stronę :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Powie mi ktos, DLACZEGO LUDZIE WOLA TO: http://www.youtube.com/watch?v=SMuylUlFYQ0...feature=related OD TEGO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Fani dorośli, Ty zostałeś dzieckiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Ja gram w Modern Warfare 2, kampanie przeszedłem (krótka była :( ), najgorsza misja to jak Marmot powiedział ta z obroną domku :) grałem na doświadczonym (3 poziom) i przeszedłem w jakieś 6-7 godzin. W multi miałem już 8 atomówek :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi