Dragon Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Na stronie o Game Maker znalazłem pewną grę (klik), gra z przepiękną grafiką (jak na gm'a :rolleyes: ) i jeszcze online! Czego chcieć więcej :rolleyes: ... Chciałbym tylko wiedzieć ile trza umieć w gm'ie aby zrobić coś takiego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 jedno mogę ci powiedzieć: nie wypracujesz tego masą pytań. tu potrzeba sporo własnej roboty (lub szukania) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 trzeba umieć używać Ultimate3D bo na nim działa ta gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Na stronie o Game Maker znalazłem pewną grę (klik), gra z przepiękną grafiką (jak na gm'a :rolleyes: ) i jeszcze online! Czego chcieć więcej :rolleyes: ... Chciałbym tylko wiedzieć ile trza umieć w gm'ie aby zrobić coś takiego ? Nie ile umieć tylko ile czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil-GM Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Grafika przebajerowana, modele bardzo proste - tylko efekty i filtry ładne użyte. Chociaż filtry są przebajerzone trochę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 18 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Ale jak na gm, to ładnie, nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Ale jak na gm, to ładnie, nie To bardziej delphi/w czymkolwiek byl robiony ultimate 3d niz GML. GMaker tylko to trzyma do kupy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 No ta gra jest ładna, nawet Xenon(bez urazy PsychiX :)) Ci nie pomoże chyba :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 oj możliwości nie znasz ;P tym bardziej że od niedawna XenoN wtapia się w GM, więc używa się go funkcjami GMowymi, nie wywołaniami DLL, co go znacznie przyspiesza :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 18 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Aha... fajnie tak zrobić grę ładną online i zrobić zawody ^_^ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Kurczaki, ale ten czas wyprzedza. Chcę zrobić metroid online a tu patrze jest już metroid online :D Z niego wzięto wszystkie bronie, nawet textury... A wiem że do tego trzeba mieć nie mało doświadczenia :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 A wiem że do tego trzeba mieć nie mało cierpliwosci Fix'd Do tej zrobienia tej gry to potrzeba tyle doswiadczenia, co do prostego programu w Delphi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Co w tym nadzwyczajnego to ja nie mam pojęcia ? Zwykły FPS. Co prawda jak na gm to niezła gra 3d, ale czy niemożliwe i nadzwyczajne to bym się kłócił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Ja bym powiedział że to jest brzydkie ;< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi