Dragon Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Właśnie, czy istnieją jakieś nowe, lub stworzony przez użytkowników VC++, komponenty do tego programu ? Bo w google mi nic nie piszę... Bym prosił o linki, jakby coś. Z góry dziękuje.... :) . EDIT Te komponenty, to takie do "upiększenia" okienka, coś jak to klik (fajne :D ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Przecież to jest dla c#. Dla c++ prawdopodobnie nie ma czegoś takiego(przynajmniej dla visuala). A poza tym to po co Ci to? Chcesz gui pisać w Winapi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 17 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Nieeee, po prostu lubię fajny wygląd :D . Do Delphi 7 widziałem dużo takich komponentów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 no ale w C++ tego nie użyjesz. Jest tam co prawda w zarządzanym c++/cli windows forms, więc jeśli się upierasz na dotNeta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 17 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Aha, czyli niema do tego programu jakiekolwiek komponentów czy są, tylko nie ma takich które ja bym chciał, tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Natywny C++ w którym chcesz pisać, nie obsługuje komponentów. dotNetowski (zarządzany) CLI/C++ je obsługuje ale w nim nie pisze się tak samo jak w natywnym z tego co wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi