en_6280 Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Witam poszukuje tła muzycznego do mojej gry logicznej. Ma być to muzyka "pierwotna" ale żeby brzmiała ładnie (no żeby uszy nie bolały), chodzi mi oto aby ta muzyka była ładnym badziewiem, i przede wszystkim spokojna, instrumenty dowolne może być nawet walenie młotkiem o stół, a dla hardcorów nawet głową(osobiście odradzam na możliwość późniejszej niemożliwości wysłania mi nagrania) . Gra wyjdzie na 99% prędzej czy później ale planuje wydać demo już na początku 2010, a może nawet szybciej. Dodam do kreditsów, bardzo zależy mi żeby była to darmowa muza :) Za poświęcony czas dzx. Edit 1. Rozmiar koniecznie poniżej 1 mb!!! Wystarczy mi kilkanaście sekund tła-bo po prostu zapętlę odtwarzanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Ale zachęcające, aż otworzyłem program i zrobiłem takiego syfa : http://www.speedyshare.com/729715800.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 8 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Fajnie Tobie to wyszło, ale niestety jak dla mnie zbyt szybkie nowoczesne, dla mnie to nie jest syf. Szukam czegoś bardziej kiczowatego, nawet bez rytmu... Dzięki że poświęciłeś dla mnie cenny czas, ale niestety nie wykorzystam twojego utworu, jest po prostu zbyt dobry :) Gdybym kiedyś chciał wykorzystać twój utwór dam Tobie znać na PM. (polecam go innym) Sorki ale zbyt przyłożyłeś się :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 to weź sobie to, eksperymentowalem... http://www.speedyshare.com/files/19389360/no.mp3 omg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 muzyka "pierwotna" żeby uszy nie bolały ładny badziew spokojna może być nawet walenie młotkiem o stół, a dla hardcorów nawet głową Nie wiem co sądzą inni, ale mnie to dużo nie mówi... Muzyka spokojna z waleniem młotkiem/głową o stół ? Walenie młotkiem w stół, ale żeby uszy nie bolały. A całość to ładny badziew xD . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 20 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Nirvan93 podobnie jak ostatnio muza świetna :) już bliższa mojemu ideału ale ciągle to nie to, zbyt nowoczesne brzmienie, aczkolwiek jeżeli nic innego nie będę miał to ją wykorzystam. Assassin głownie chodzi oto żeby brzmiała jak jakaś stara muza (żadna klasyczna, starożytna, techno. itp. coś nowego) instrumenty dowolne,nawet najbardziej oryginalne. Żeby była zrobiona wręcz byle jak, ale z jajem, wiem że dużo w tym sprzeczności. Coś z pogranicza prymitywizmu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Aaaa, pierwotna, to moze bębny starczą... Kiedyś takie cuś zrobiłem http://www.newgrounds.com/audio/listen/284125 albo to, (jeszcze dawniej) http://www.newgrounds.com/audio/listen/227936 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 20 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Nirvan93 nie chcę się powtarzać ale ładnie to zrobiłeś. Trochę za szybkie tym bardziej że ma to być mało dynamiczna gra logiczna :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Spróbuj black metalu! :P To był żart, ap ropo zabieram się do szukania, w Edit dam link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Spójrz na datę ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Dementuje plotki jakoby moje poszukiwania byłyby nieaktualne (jak by były nieaktualne to bym zamknął temat), wszelkie propozycje nadal są mile widziane :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi